Redovisningsansvarig till Hövding i Malmö

Redovisningsansvarig till Hövding i Malmö

Välkommen till ett spännande tillväxtbolag med stor potential där du har alla möjligheter att påverka. Du erbjuds stor frihet i din roll och får möjlighet att jobba brett, samtidigt som du har helhetsansvaret. Hoppa på expansionsresan och utveckla både dig själv och bolaget tillsammans med teamet i Malmö. Du jobbar i nära samarbete med ekonomiassistent, controller samt CFO.

Nu söker vi dig som tycker om att ta ansvar, att ha mandat och att jobba i en föränderlig miljö.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Löpande redovisning
  • Projektredovisning
  • Månadsavstämningar
  • Månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Valutasäkring
  • Inkomstdeklaration
  • Myndighetsrapportering
Har vi fångat ditt intresse?

För att trivas i rollen ser vi att du har jobbat några år i en liknande roll alternativt som redovisningskonsult på byrå. Du är bokslutssjälvständig och har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Här söker vi efter någon som tycker om att ta tag i saker, att jobba proaktivt och som vill växa tillsammans med bolaget. Du har en positiv inställning och bidrar med energi till teamet. Erfarenhet från noterad miljö samt att ha jobbat med lön är meriterande men inget krav.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Hövding med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hövding Sverige AB:s hjärta finns i Malmö - från starten tills idag. Vårt huvudkontor ligger på Möllan i Malmö, nära till kontinenten, världen och falafel.

Vi tror att varje medarbetare har något värdefullt att erbjuda och vi är prestigelösa och ödmjuka inför våra kompetenser och varandra. Vi ser alla som lika viktiga, respekterade och uppskattade oavsett vem du är.
Och tack vare det blir det en livfull arbetsplats där vi inte alltid är överens men vi är drivna, lösningsorienterade och strävar mot samma mål - att skydda cyklister.

Idag är Hövding klassad som världens säkraste huvudskydd för cyklister. Vår airbag för cyklister har sålts i fler än 400 000 exemplar i över femton länder. Sedan 2006 har Hövding Sverige AB växt från att vara två personer med en bra idé, till att bli ett börsnoterat bolag med 37 medarbetare som hanterar allt från utveckling, till marknadsföring och försäljning.

På Hövding vill vi bidra till en inkluderande och mångsidig arbetsmiljö oavsett ålder, funktionsnedsättning, kön, religion, etnicitet eller sexuell läggning. Därför uppmanar vi alla att söka jobb hos oss.