Vi söker två Undersköterskor natt, till Tygelsjögården

Vi söker två Undersköterskor natt, till Tygelsjögården

Vi söker dig som med glädje och engagemang vill arbeta med en personcentrerad omvårdnad och vill göra vardagen meningsfull för brukare/patient.
Som undersköterska på Tygelsjögården hjälper och stödjer du brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd. Här ingår personlig omvårdnad samt medicinska insatser som utförs på delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. I arbetet ingår också att dokumentera händelser kring brukarna enligt Sol och HSL, upprätta genomförandeplaner, lättare städning, tvätt och ha kontakt med anhöriga. Du har också en aktiv del i planering, team-och kvalitetsarbete på din arbetsplats.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdomar. Du har god erfarenhet av att dokumentera och upprätta genomförandeplaner. Du har tidigare varit delegerad att utföra medicinska arbetsuppgifter.
Dessutom är du van att använda datorn som verktyg och hjälpmedel i ditt arbete.
Det är en fördel om du har Demensutbildning samt utbildning och erfarenhet av Lifecare, Senior Alert , BPSD och flexite.

Som person är du lugn och trygg samt har ett stort tålamod. Du har en förmåga att snabbt ställa om när förutsättningarna förändras. På Tygelsjögården samarbetar vi mellan alla avdelningar vid behov, därför ser vi att du aktivt deltar i omvårdnadsarbetet, har ett professionellt förhållningssätt till både brukare, kolleger och anhöriga, är lösningsfokuserad och tar ett stort eget ansvar. Du har ett gott samarbete med dina kollegor samt övriga personer som är involverade. Du har även ett gott bemötande och uppmuntrar och stödjer de boendes egen förmåga. Du kan kommunicera obehindrat på svenska både i tal och skrift.

Tjänsterna kan komma att tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Carola Utecht
Telefon 040-344770
Email Mejla Carola Utecht
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Tygelsjögården är ett särskilt boende med 21 lägenheter och ett gruppboende med 8 lägenheter för personer med demenssjukdom.
Tygelsjögården ligger centralt i Tygelsjö med närhet till affär, bibliotek och grönområden.
Skånetrafikens bussar går till Tygelsjö cirka var 15:e minut, Reginbuss 300 eller Pendeln 150.
Tygelsjögårdens profil är att ständigt sträva efter att de som bor här har ett gott och innehållsrikt liv hos oss.
Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och tänkande, det vill säga utifrån den enskildes individuella behov och resurser.
Varje dag är viktigast!