Vi söker dig, undersköterska som vill arbeta kvällstid med oss!

Vi söker dig, undersköterska som vill arbeta kvällstid med oss!

Vi söker nu nya kollegor som tycker detta verkar spännande och vill vara en del av denna utveckling. Inom enheten tjänstgör några medarbetare som resurs, vilket innebär att man är disponibel inom alla våra fyra sektioner på ett fast schema. För dig som tjänstgör som resurs blir det mer variation i dina dagar genom att du möter olika brukare och har en viktig roll i att skapa trygghet när ordinarie personal är frånvarande. Som undersköterska möter du brukare i olika åldrar och i uppdrag ingår hjälp och stöd till brukaren utifrån dennes individuella behov. I uppdraget ingår arbetsuppgifter så som omvårdnad, stöd och service, medicinska insatser, besvara larm och dokumentation

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta kvällstid. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom hemtjänst eller är vidareutbildad inom samma område. Har du dokumenterad utbildning inom demens eller psykiatri ser vi även detta som meriterande. Dokumentation är en betydelsefull del i det dagliga arbetet och därmed är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad och har ett professionellt förhållningssätt gentemot våra brukare och kollegor. Du är flexibel i bemärkelse att du kan förhålla dig till ändrade omständigheter. Din kommunikativa förmåga och lyhördhet är en viktig del i bemötandet av såväl brukare som kollegor. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du vill bidra till en gynnsam arbetsmiljö. Cykel är vårt färdmedel i ur och skur, så var beredd att komma ut i friska luften.

Löpande urval och intervjuer tillämpas under ansökningstiden. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Sonja Panagiotidis Hallberg
Telefon 040-34 49 05
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Under hösten kommer vi att integrera vår demensverksamhet med ordinarie hemtjänst och även förändra våra geografiska områden. Vi kommer också att flytta till nya lokaler och utvecklar vårt teamarbete inom våra fyra sektioner.