Undersköterskor till kvällsarbete i Ribersborgs hemtjänst

Undersköterskor till kvällsarbete i Ribersborgs hemtjänst

Som undersköterska hjälper, motiverar och stödjer du brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov. I detta ingår bland annat den personliga omvårdnaden och medicinska insatser som utförs på delegation av exempelvis sjuksköterska och fysioterapeut. Du dokumenterar händelser kring brukarna och har kontakt med andra yrkeskategorier så som sjuksköterskor och arbetsterapeuter. I det dagliga arbetet samarbetar du med hemsjukvård, och andra hemtjänstgrupper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du har god erfarenhet av att dokumentera och kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom och av att ha arbetat i IT-verktyg såsom Lifecare, Flexite och Senior Alert.

Som person är du flexibel i bemärkelsen att du snabbt kan ställa om när förutsättningarna förändras och du har förmåga att prioritera och organisera dina arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du har förmåga att arbeta självständigt såväl som att ha ett gott och nära samarbete tillsammans med dina kollegor och övriga personer som är involverade runt brukaren. Du har ett gott bemötande och uppmuntrar och stödjer brukarens egna förmåga.

För att arbeta hos oss behöver du kunna cykla.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Bååth
Telefon 0708-327932
Email Mejla Ulrika Bååth
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Hemtjänstområdet Ribersborg sträcker sig från Roslins väg till Marietorps allé. Under november kommer vi att flytta till nya lokaler på Erikslust, dit kommer du enkelt med buss nummer 3 och 4. I närområdet finns två matbutiker och ett par ställen att köpa lunch på.