Sektionschef ordinärt boende

Sektionschef ordinärt boende

Som sektionschef i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen blir du en del av en expansiv förvaltning där du arbetar strategiskt likväl som operativt. Vi välkomnar och erbjuder möjligheter att bygga upp nya arbetssätt och processer samt utveckla de befintliga. Välkommen att inta en roll med varierande och intressanta uppdrag samt spännande utmaningar. Som sektionschef inom ordinärt boende arbetar du för att hålla hög kvalitet och att resurserna används så effektivt som möjligt för Malmöbornas bästa. Du leder och följer upp verksamheten utifrån gällande lagstiftning, förordning och föreskrifter. Du bedriver kontinuerligt förbättringsarbete för att bibehålla Malmö stad som en attraktiv arbetsgivare. Det ser vi som en förutsättning för att kunna rekrytera, utveckla och behålla den kompetens som krävs för att möta verksamheternas behov nu och framöver. Vi värdesätter högt att du som sektionschef bedriver verksamheten och organiserar effektivt på ett sätt där olikheter, arbetsglädje, kreativitet och produktivitet tillvaratas. Genom att vara ett stöd och ha en coachande inställning till dina medarbetare säkerställer du att sektionen klarar sitt uppdrag och att kvalité upprätthålls.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har arbetat som chef tidigare och är trygg i ditt ledarskap. Meriterande är kunskap och erfarenhet av att arbeta inom hemtjänsten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Har du förmåga att se händelser i ett större sammanhang? Kan tänka långsiktigt och se direkta konsekvenser av olika beslut? Är du dessutom prestigelös i ditt sätt att samarbeta både i ledningsgruppen samt i andra möten med personal, våra brukare och deras anhöriga? Då vill vi höra från dig!

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 5 200 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Natasha Hellenäs
Telefon 070-8303811
Email Mejla Natasha Hellenäs
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?