På avdelning Ordinärt boende söker vi nu en drivande och inspirerande sektionschef för vår legitimerade personal samt nattarbetande undersköterskor på korttidsenhet Mathildenborg inom den kommunala hälso- och sjukvården. Sektion HSL Mathildenborg korttid består av 11 sjuksköterskor, 4 arbetsterapeuter samt 4 fysioterapeuter som servar 4 avdelningar med sammanlagt 57 vårdplatser. SoL-uppdraget i tjänsten innefattar 16 nattarbetande undersköterskor. Vi välkomnar och erbjuder möjligheten att bygga upp nya arbetssätt och processer samt utveckla de befintliga. Du utmanas i din kreativitet och i din förmåga att tillsammans med medarbetarna driva en modern, effektiv och hållbar organisering för Malmö Stad och dess vårdtagare. I ditt uppdrag som sektionschef ansvarar du för att leda och följa upp verksamheten utifrån gällande lagstiftning, förordning och föreskrifter. Du ansvarar för verksamhetens övergripande planering, utveckling, personal och arbetsmiljö samt en budget i balans. Vi värdesätter högt att du som sektionschef bedriver verksamheten och organiserar effektivt på ett sätt där olikheter, arbetsglädje, kreativitet och produktivitet tillvaratas. Genom att vara ett stöd och ha en coachande inställning till dina medarbetare säkerställer du att sektionen klarar sitt uppdrag samt att kvalité och patientsäkerhet upprätthålls. Du ingår i ledningsgruppen och arbetet innebär nära samverkan med andra sektionschefer och professioner inom avdelningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut, Leg fysioterapeut/sjukgymnast eller annan högskoleutbildning inom Hälsa-och sjukvård som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att lyckas i rollen är du lyhörd för vad som ligger i tiden och har mod att utmana. Du är inspirerande och engagerad som person med en god förmåga att kommunicera och få med dig andra. Vi ser gärna att du har arbetat som chef tidigare och är trygg i ditt ledarskap, samt att du kan organisera och strukturera ditt arbete då du kommer att driva många parallella uppdrag. Meriterande är kunskap och erfarenhet av att arbeta inom politisk styrd organisation. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 5 200 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! I vår förvaltning arbetar vi efter ledstjärnan och budskapet Varje dag är viktigast! Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Natasha Hellenäs
Telefon 070-8303811
Email Mejla Natasha Hellenäs
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?