Fysioterapeut/sjukgymnast till Rehab Bulltofta

Fysioterapeut/sjukgymnast till Rehab Bulltofta

Tillsammans med oss får du ett omväxlande arbete där du möter dina patienter i deras hemmiljö med varierande behov. Du ingår i team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterska och omvårdnadspersonal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att göra behovsbedömningar och att genomföra och utvärdera rehabiliterande insatser mot uppsatta mål. I detta ingår utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. Handledning av omvårdnadspersonal ingår också i uppdraget Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete där du träffar patienter med olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer. Hos oss är det viktigt med ett nära ledarskap och en god arbetsmiljö där du trivs med ditt arbete på arbetsplatsen. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan utan skicka den idag. Kom och bli en i vårt gäng!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Som medarbetare är du initiativrik och tar aktiv del i utvecklingen av vår verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rehabilitering i kommunal verksamhet. Som person är du lösningsfokuserad, flexibel och lyhörd med ett serviceinriktat förhållningssätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas i rollen ska du ha datorvana och kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet inom yrket och B-körkort är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Meldo
Telefon 0768-938242
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Nu söker rehabiliteringssektion Bulltofta inom rehabiliteringsenheten i ordinärt boende fysioterapeuter/sjukgymnaster. Här arbetar legitimerade arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter med att förebygga, förbättra och kompensera personer med nedsatta funktions- och eller aktivitetsförmågor. Som anställd i Malmö stad erbjuder vi dig möjlighet till delaktighet och samverkan och en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald och där Malmö Stads värdegrund: engagemang, respekt och kreativitet är våra ledord. Då vi är måna om arbetsmiljön och medarbetarnas hälsa erbjuder vi friskvårdsersättning och flexibel arbetstid.