Arbetsterapeuter till Bulltofta och Katrinetorp

Arbetsterapeuter till Bulltofta och Katrinetorp

Tillsammans med oss får du ett omväxlande arbete där du möter dina patienter i deras hemmiljö med varierande behov. Du ingår i team tillsammans med sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska och omvårdnadspersonal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sätta, genomföra och utvärdera rehabiliterande insatser mot uppsatta mål samt att utföra ADL-bedömningar. I arbetet ingår även utfärdande av intyg för ansökan av bostadsanpassning samt utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. Handledning av omvårdnadspersonal ingår också i uppdraget. Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete där du träffar patienter med olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer. Hos oss är det viktigt med ett nära ledarskap och en god arbetsmiljö där du trivs med ditt arbete på arbetsplatsen. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan utan skicka den idag. Kom och bli en i vårt gäng!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Som person är du nyfiken, initiativrik och lösningsorienterad. Du är flexibel och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du bemöter patienter, anhöriga och kollegor på ett professionellt sätt och är lyhörd för den enskildes behov. Ditt arbete kräver att du har förmåga att arbeta både självständigt och i team samt förmågan att prioritera och organisera ditt arbete efter behov. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Har du B-körkort och erfarenhet av rehabilitering i kommunal verksamhet är det meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Charlotte Grip
Telefon 0733-999242
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Nu söker rehabiliteringssektionerna Bulltofta och Katrinetorp inom rehabiliteringsenheten i ordinärt boende arbetsterapeuter. Här arbetar legitimerade arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter med att förebygga, förbättra och kompensera personer med nedsatta funktions- och eller aktivitetsförmågor. Som anställd i Malmö stad erbjuder vi dig möjlighet till delaktighet och samverkan och en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald och där Malmö Stads värdegrund: engagemang, respekt och kreativitet är våra ledord. Då vi är måna om arbetsmiljön och medarbetarnas hälsa erbjuder vi friskvårdsersättning och flexibel arbetstid.