Vi söker en socialpedagog

Vi söker en socialpedagog

Vi söker dig som vill vara med och arbeta tillsammans med övrig personal i arbetslaget för att skapa ett gott arbetsklimat och en stimulerande lärmiljö för att ge förutsättningar för alla våra ungdomar att utvecklas så långt som möjligt. Du kommer arbeta nära eleverna för att kunna stötta och motivera dem till studier. Du arbetar aktivt med både närvaro och konflikthantering.

Kvalifikationer
Du är utbildad socialpedagog. Du har ett stort hjärta för eleverna och ett lösningsfokuserat samt inkluderande förhållningssätt. Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling och stor förståelse för människors olikheter. Som person är du genuint intresserad av lärande och lyhörd för varje elevs intresse, individuella förutsättningar och behov. Du är kreativ och har förmåga att entusiasmera och uppmuntra eleverna till deltagande samt tror på att alla elever kan utvecklas och lära. Du är flexibel, öppen, lugn och trygg i olika situationer. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med både ungdomar och vuxna.

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Annika Johansson
Telefon 0768505667
Email Mejla Annika Johansson
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.malmo.se/universitetsholmen
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

* Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa.

Universitetsholmens Gymnasium är en liten gymnasieskola där avstånden är korta. Med det menar vi att det är lätt att lära känna folk, alla känner alla och vi bryr oss om varandra. Skolan har ca 550 elever inom El och Energi-, VVS och Fastighets- och Vård och Omsorgsprogrammet. Våra lärare har hög kompetens, är duktiga på att stödja elevers lärande, och sätter alltid eleven i centrum. Skolan har fantastiska omgivningar med Slottsparken och Fiskehoddorna. Malmö Museer, Västra hamnen och Turning Torso ligger in på knuten.