Vaktmästare till Norra Sorgenfri

Vaktmästare till Norra Sorgenfri

Vi söker en vaktmästare som trivs i skolmiljö och vill arbeta med ett yrke där varje dag erbjuder nya tillfällen att hjälpa andra och utvecklas!

De primära arbetsuppgifterna som vaktmästare består av:
* Daglig kontakt med kollegor och elever
* Reparation och montering
* Hantering av larm och nycklar
* Montering och iordningsställande av datorer, samt vara behjälplig för IT-teknikern
* Inre underhåll av lokaler
* Ansvar för lager, förbrukningsmaterial och beställningar
* Iordningställande av lokaler vid
nyetablering

Arbetet som vaktmästare är i övrigt väldigt brett och innefattar ofta arbetssysslor och åtgärder som är av akut karaktär.

Då vi idag har ett brinnande behov, ser vi helst att du kan börja omgående.


Kvalifikationer
Vi vill att du har yrkestekniskt inriktad gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. God datorkunskap tex. erfarenhet av montering av datorer och datorprogram så som Office-paketet. Du behöver även inneha B-körkort. Det är en fördel om du har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt vana av att hantera beställningsprogram och inventarielistor

I ditt dagliga arbete som vaktmästare har du dagligen många interna och externa kontakter. Detta kräver att du är lyhörd mot de i din omgivning samt bra på att samarbeta. Arbetet består till stor del av att vara behjälplig för andra, vilket kräver att du utöver att vara hjälpsam även är bra på att självständigt ta ställning, samt strukturera och prioritera i ditt arbete. Som person bör du även vara lösningsfokuserad och driven, då en stor del av dina arbetsuppgifter består av att hitta lösningar på existerande problem.


Tjänsten kan komma att tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Tommy Rosengren
Telefon 0703-31 38 38
Email Mejla Tommy Rosengren
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juli 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa.

På Norra Sorgenfri gymnasium finns lärlingsutbildning och språkintroduktion. Här arbetar drygt 100 medarbetare med att hjälpa våra elever att nå sina mål. Våra ca. 550 elever kommer från många olika länder och kulturer. Hos oss får du lärare, förstelärare, specialpedagoger, elevassistenter, kuratorer, skolsköterskor, SYV och skolledning som dina närmsta kollegor. Tillsammans utvecklar vi en förstklassig gymnasieskola och ger våra elever kraft att växa.
_________________________________________________

På Språkintroduktionen finns nivåerna 1-3 av 5 steg i sva, och målsättningen för eleverna är att skaffa sig kunskaper och erfarenheter för att ta sig vidare till nästa nivå, komma in på nationellt program, förbereda sig för andra studievägar eller få förankring på arbetsmarknaden. Vi finns i fräscha lokaler på Agneslundsvägen 22.
_________________________________________________

På Malmö Lärlingscenter finns alla Malmö stads gymnasiala lärlingsutbildningar samlade under ett tak, i fräscha lokaler på Agneslundsvägen 22 i Malmö. Eleverna är målmedvetna personer med drömyrket i sikte och tre dagar i veckan är de ute på praktik på sina respektive arbetsplatser. Veckans övriga två dagar är de på skolan och läser de gymnasiegemensamma ämnena tillsammans, oavsett vilken yrkesinriktning de har. På så vis skapar vi likvärdighet och samhörighet för alla lärlingar.