Vårdlärare till Komvux Malmö

Vårdlärare till Komvux Malmö

Vi söker vårdlärare med bred kompetens för undervisning från och med januari 2020. Vi har flera olika undervisningsformer från orienteringskurser till fördjupningskurser och uppdragsutbildningar. Du ska kunna ta hand om kursdeltagare som behöver mycket stöd och kursdeltagare som har högt studietempo och hög självständighetsgrad i sina studier. I läraruppdraget ingår att vid behov validera deltagarnas kunskaper i innan eller i början av kursstart, samarbete med andra aktörer inom staden, uppföljning av utbildningen och APL besök samt skolutveckling.

Kvalifikationer
Leg. Yrkeslärare, behörig lärare inom några av ämnena inom VO (vård och omsorg, medicin, akutsjukvård, geriatrik och gerontologi, psykiatri) eller dig med pågående lärarutbildning inom ovannämnda ämnen. Erfarenhet önskvärd. Erfarenhet av språkutvecklande ämnesundervisning, erfarenhet med ungdomar eller unga vuxna samt bedömning för lärande är meriterande. Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningsprocessen så sök gärna tjänsten redan idag.

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Slavica Rankic
Telefon 0734-33 81 89
Email Mejla Slavica Rankic
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa. Komvux Malmö ligger centralt i staden på Kungsgatan 44. Utbildningen är sedan augusti 2018 en del av den gemensamma Komvux Malmö. Vår utbildning riktar sig till Malmöbor som vill arbeta inom vård och omsorg. Skolan bedriver utbildning i olika undervisningsformer. Våra lärare har hög kompetens, är duktiga på att stödja elevers lärande, och sätter alltid eleven i centrum. Vi behöver lärare med bred kompetens som kan undervisa i många ämnen inom VO.