Universitetsholmens gymnasium söker lärare till El- och energiprogrammet

Universitetsholmens gymnasium söker lärare till El- och energiprogrammet

Vi söker en elektriker med god kännedom inom svagströms och teleinstallationer. Vi startar en ny inriktning inom Data och Kommunikationsteknik och söker därför dig som vill vara med i uppbyggnaden av denna utbildning. Ämnen som du kommer att undervisa inom är, Dator och nätverksteknik Medianät Elektronik och mikrodatorteknik

Kvalifikationer
Goda ledaregenskaper krävs. Lärarutbildning är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal i Malmö Stad.
Mer info
Kontaktperson Ulf Österlindh
Telefon 0734451218
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://universitetsholmensgymnasium.malmo.se
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Vår skola är en liten gymnasieskola där avstånden är korta. Med det menar vi att det är lätt att lära känna folk, alla känner alla och vi bryr oss om varandra. Våra lärare har hög kompetens, är duktiga på att stödja elevers lärande, och sätter alltid eleven i centrum. Skolan har fantastiska omgivningar med Slottsparken och Fiskehoddorna. Malmö Museer, Västra hamnen och Turning Torso ligger in på knuten.