Specialpedagoger till Komvux Malmö, SFI

Specialpedagoger till Komvux Malmö, SFI

Uppdraget innebär att arbeta systematiskt med skolutveckling tillsammans med kolleger, ledning och lärarkolleger. Du förväntas arbeta främst på organisations- och gruppnivå men även i viss mån på individnivå. Verksamheten vill gå mot ett främjande och förebyggande arbete. Det kommer att krävas av dig att du tar dig an ett systematiskt kvalitetsarbete, med allt vad det innebär från resultatanalys till uppföljning och dokumentation. Vi står inför utmaningen att arbeta fram en inkluderande lärmiljö där olika är normen. I det arbetet förväntas du spela en central roll.

Kvalifikationer
Komvux Malmö SFI, söker dig specialpedagog, tillika sva- eller sfi-lärare, som är utbildad i, och hyser ett brinnande intresse för, skolutveckling. Du förväntas driva arbetet med inkluderande lärmiljö och extra anpassningar inom ramen för den ordinarie undervisningen med energi, lyhördhet, kunskap och en rejäl portion samarbetsförmåga. Du förväntas stödja arbetet med att ge ledning och stimulans till alla elever så att de kan nå så långt möjligt. Vi söker dig som har en väl utvecklad kommunikativ förmåga, en konstruktiv och positiv grundsyn, ett salutogent förhållningssätt samt uthållighet. Som person är du strukturerad och analytisk. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Stora krav ställs på samarbete. Du måste vara prestigelös och lyhörd, vilja och kunna arbeta med alla. Det är bra om du har humor och självdistans! Erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Lotta Lovén
Telefon 0729-864868
Email Mejla Lotta Lovén
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa. Komvux Malmö Södervärn är en central del av vuxenutbildningen i Malmö. Här finns närmare 3000 elever som studerar inom olika skolformer: Utbildning i svenska för invandrare- Sfi Grundläggande vuxenutbildning Gymnasial vuxenutbildning Särskild utbildning för vuxna På Komvux Malmö Södervärn är grundtanken: inlärning är en såväl social som kognitiv aktivitet. Det gäller elever och lärare i lika hög grad. Vi ställer höga krav på oss själva vad gäller förmågan att anpassa vår undervisning för att möta elevernas behov. Vi ställer höga krav på våra elever men är beredda att hjälpa dem året om, dygnet runt. Genom kunskap, inspiration och engagemang för varje elev ger Komvux Malmö Södervärn kraft att växa!