Specialpedagog sökes till Agnesfrids gymnasium

Specialpedagog sökes till Agnesfrids gymnasium

Agnesfrids gymnasium söker en specialpedagog som ska vara en synlig och aktiv del av verksamheten och skapa och utveckla relationer med elever och vårdnadshavare. Uppdraget innebär att: -handleda lärare i specialpedagogiska frågor. -utforma åtgärdsprogram. -genomföra pedagogiska utredningar. -genomföra kartläggningar samt ansöka om tilläggsbelopp. - undervisa enskilt eller i mindre grupp. Arbetsledning av elevassistenter är en del av det dagliga arbetet. I tjänsten ingår även fortbildning och handledning av övrig personal kring det kompensatoriska uppdraget. Du kommer att vara en viktig del av vårt elevhälsoteam. Som specialpedagog kommer du även ha kontakt med externa myndigheter och aktörer. Undervisning i mindre grupp eller för enskild individ ingår i uppdraget.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs specialpedagogisk examen och lärarexamen för undervisning i svenska och svenska som andra språk för grundskolans senare år och gymnasiet. Det är meriterande om du har handledarutbildning och kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Som person är du flexibel, lösningsfokuserad och strukturerad. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team, är kommunikativ och har ett tydligt elevperspektiv i ditt pedagogiska synsätt. Vi vill att du visar förmåga att självständigt kunna genomföra uppföljning och utvärdering samt leda utveckling av det pedagogiska arbetet med målet att möta behoven hos alla elever.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Vi arbetar med löpande urval för att skynda på rekryteringsprocessen. Tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Annons försäljning undanbes.
Mer info
Kontaktperson Jonas Kristiansson
Telefon 0733399842
Email Mejla Jonas Kristiansson
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa. Agnesfrids gymnasium i Malmö är en skola med så väl gymnasie- som vuxenutbildning. Skolan bedriver flera utbildningar, bl a det nationella Fordons- och transportprogrammet. Vi ger proffsig yrkesutbildning i välutrustade undervisningslokaler. Agnesfrids gymnasium är en liten skola med ca 300 elever där vi satsar på små undervisningsgrupper för att få hög kvalité i våra utbildningar. Skolan är belägen i Fosieby med närhet till arbetsmarknaden och övriga samarbetspartners. Vill du veta mer om oss? Besök: http://www.malmo.se/agnesfridsgymnasium