Sfi-lärare till Komvux Malmö (Lärvux)

Sfi-lärare till Komvux Malmö (Lärvux)

Vi söker en legitimerad sfi-lärare till Lärvux inom Komvux Malmö som vill befinna sig i ett utmanande, varierat och givande arbete som består av individuellt anpassad undervisning. Övergripande innehåller uppdraget som sfi-lärare hos oss nedanstående arbetsuppgifter: - Undervisning i sfi anpassat för elever med en intellektuell funktionsnedsättning eller med en förvärvad hjärnskada - Motivera och leda eleverna till goda studieresultat - Ansvara för undervisningsplanering - Göra bedömningar av elevernas studieresultat utifrån rådande kursplaner - Nära samarbete med kollegor - Aktivt deltagande i utvecklingen av sfi för målgruppen - Undervisning i andra kurser för målgruppen kan bli aktuellt.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten ska du vara legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska för invandrare. Du behöver även ha erfarenhet av att tillgängliggöra undervisning för elever med funktionsvariationer. Det är meriterande om du är speciallärare/specialpedagog med erfarenhet av målgruppen samt att du genom undervisning inom sfi är väl förtrogen med kursinnehållet. Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga, som krävs för ett effektivt pedagogiskt arbete med såväl elever som kollegor, och vi förutsätter att du är engagerad i pedagogiskt arbete och skolutveckling. Det är för uppdraget nödvändigt att du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift och det är meriterande om du har kunskaper i fler språk. Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Maria Sjögren Öhrn
Telefon 073-7240604
Email Mejla Maria Sjögren Öhrn
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa. Komvux Malmö Kungsgatan 44 är en central del av vuxenutbildningen i Malmö. Här finns ca 3000 elever som studerar inom olika skolformer: * Grundläggande vuxenutbildning * Gymnasial vuxenutbildning * Särskild utbildning för vuxna Inom Lärvux ryms Särskild utbildning för vuxna, sfi och jobbskola för elever med IF. Precis som övriga verksamheter inom Komvux förmedlar vi kunskaper för att våra elever ska kunna verka i samhället och ta tillvara sina demokratiska rättigheter. Vi prioriterar utveckling av kommunikativ förmåga och andra färdigheter som underlättar deltagande i olika aktiviteter och i olika former av arbete.