Pauliskolan söker Lärare i Matematik och Fysik

Pauliskolan söker Lärare i Matematik och Fysik

Undervisning i följande ämne: Matematik och Fysik på följande program: TEKNIKPROGRAMMET Planering, undervisning och bedömning. Utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument. Samarbete i arbetslag och i andra konstellationer, bidrar aktivt till det kollegiala lärandet. Verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt aktivt påverka och stimulera eleverna till att uppfylla kunskapskraven. Bidra till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
* Lärarlegitimation på gymnasienivå i Matematik och Fysik. * Svenska i tal och skrift. * God didaktik och pedagogik * God digital förmåga * God insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. * God samarbetsförmåga * Ledarskap i klassrummet * Trygg och stresstålig. * Kollegialt medarbetarskap Du tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar aktivt till verksamhetens uppsatta mål. Du är professionell i samarbete med kollegor, chefer och andra du möter i verksamheten * Professionellt medarbetarskap I dialog med kollegor utvecklar ni er kompetens tillsammans och bidrar till att skapa en lärande organisation. Genom reflektion och kreativitet utvecklar ni kvaliteten i arbetet. * Respektfullt medarbetarskap I ditt arbetet har du Malmöbon i fokus och står upp för Malmö stads värderingar. Du möter varje människa med förståelse och respekt. Meriterande: * Erfarenhet av undervisning på gymnasiet. * Erfarenhet av industrisektorn. * Övriga språk.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Christer Månsson
Telefon 0705-184777
Email Mejla Christer Månsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa. Pauliskolan är Sveriges första tekniska läroverk från 1853. Idag är skolan en av de modernaste - bakom den klassiska fasaden är allt 2000-tal. Den fleråriga satsningen på digitala verktyg i undervisningen bidrar till att vi är ledande inom ny pedagogik. Skolans devis är: Kunskap är makt- makt att forma din framtid. Pauliskolan erbjuder de högskoleförberedande programmen naturvetenskap, samhällsvetenskap och teknik. Bernadottegymnasiet är en profil på samhällsvetenskapligt program med inriktning mot uniformsyrken. Vårt fokus ligger på att väl rusta våra elever för att möta framtiden i fortsatta studier.