Lärare i spanska och franska till Malmö Borgarskola

Lärare i spanska och franska till Malmö Borgarskola

Tjänsten innebär undervisning i franska och spanska och i arbetsuppgifterna kan undervisning ingå både på våra svenskspråkiga och engelskspråkiga utbildningar. Utöver undervisning förväntas du också att tillsammans med arbetslaget ta aktiv del i fortsatt utveckling av moderna språk och internationaliseringen på Malmö Borgarskola.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i spanska och franska. Erfarenhet att undervisa på engelska är meriterande. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Carina Malmback
Telefon 0734-346701
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa. Malmö Borgarskola är en mötesplats med en stimulerande studiemiljö för ungdomar från hela Skåne. Vi har välutbildade och engagerade lärare med fokus på den dagliga undervisningen där den enskilde eleven blir sedd och får utvecklas efter sina förutsättningar. Vår skola är en trivsam och välutrustad arbetsplats med ordning och reda där alla elever tillsammans med personalen upplever delaktighet, gemenskap och arbetsglädje. Det internationella perspektivet genomsyrar vår verksamhet. Skolan har flera internationella utbildningar, utbyte med flera länder och goda kontakter med svenska och utländska universitet.