Komvux Malmö söker Lärare i matematik.

Komvux Malmö söker Lärare i matematik.

Komvux Malmö Gymnaisevux söker dig som är behörig att undervisa matematik på gymnasienivå. Under våren 2019 har vi en tjänstledig lärare och du får då chansen att ingå i ett välfungerande och entusiastiskt ämneslag som brinner för att våra elever ska lyckas i sina matematikstudier. Vi har både klassrumskurser och distanskurser. Undervisning sker både i klassrum och digitalt via lärplattform. Vi har både dag och kvällsundervisning samt även sommarkurser. För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna hantera de olika undervisningsformerna samt kunna arbeta kvällstid.

Kvalifikationer
Komvux Malmö Gymnasievux lägger sig vinn om att ge utbildning med hög kvalitet. Vi söker dig som är behörig i matematik, gärna i kombination med fysik eller något No-ämne. Vi söker dig som har en väl utvecklad samarbetsförmåga samt en konstruktiv och positiv grundsyn. Stora krav ställs på samarbete då undervisning tillsammans med en annan lärare kan komma i fråga. Komvux är en skolform som kräver att du kan hantera snabba förändringar och ett högt tempo i kurserna. Du bör vara intresserad av att ta stort ansvar och besitta god initiativförmåga. God digital kompetens är ett måste för att du ska kunna arbeta med distansundervisning.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Antonija Rehnström
Telefon 076-8534197
Email Mejla Antonija Rehnström
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa.