Komvux Malmö söker Lärare i Svenska som andraspråk.

Komvux Malmö söker Lärare i Svenska som andraspråk.

Legitimerad lärare: Svenska som andraspråk i kombination med annat ämne. Undervisning i Svenska som andraspråk på gymnasie- och eller grundnivå. Vi har både klassrumskurser och distanskurser, undervisning sker både i klassrum och digitalt via lärplattform. Vi har både dag och kvällsundervisning samt även sommarkurser. För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna hantera de olika undervisningsformerna samt kunna arbeta kvällstid.

Kvalifikationer
Behörig lärare i Svenska som andraspråk. Vi söker legitimerad lärare som är behörig att undervisa på gymnasienivå, men undervisning kan även vara aktuell på grundläggande nivå. God digital kompetens är ett måste för att du ska kunna arbeta med distansundervisning

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Håkan Wegestål
Telefon 076-853 63 99
Email Mejla Håkan Wegestål
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa. Komvux Malmö erbjuder teoretisk utbildning på gymnasienivå. Vårt fokus ligger på att väl rusta våra elever för att möta framtiden i fortsatta studier att ge gedigna kunskaper.