Administrativ assistent till Kvarteret Margareta

Administrativ assistent till Kvarteret Margareta

Vi letar efter en duktig administratör som njuter av att vara verksamhetens ansikte utåt. Som administrativ assistent ingår du i en grupp som ansvarar för alla administrativa processer inom Komvux Malmö. Gruppen har övergripande ansvar för planering, uppföljning och utförande av administrativa uppgifter på uppdrag av sektionschef. Du ingår också i ett större sammanhang tillsammans med övriga skolsekreterare och assistenter på skolor inom vuxenutbildningsområdet. Ditt arbete kan innehålla en eller flera av nedanstående uppgifter: * Elevadministration * Daglig kontakt och service till elever och personal * Språkvakt vid skrivningar * Samordning av prövningar och timanställda provvakter * Behjälplig i vår servicegrupp med administrativa uppgifter * Administrativt stöd till skolledning och sektionschef * Intern kommunikation. Kvällsarbete förekommer.

Kvalifikationer
Du har minst en gymnasial utbildning, det är även bra om du har en eftergymnasial utbildning inom administration, service, projektledning eller liknande. Du har minst ett års erfarenhet av en administrativ roll, där du skaffat dig erfarenhet av att arbeta i olika administrativa system. Goda kunskaper i Office 365 är viktigt. Om du har erfarenhet av servicearbete så är detta en fördel. Som administrativ assistent är du i mångt och mycket enhetens ansikte utåt och månar om ett professionellt bemötande, det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga som syns i din förmåga, vilja och stora intresse att hjälpa andra. Du ingår i ett större sammanhang tillsammans med övriga assistenter och skolsekreterare på skolor inom vuxenutbildningsområdet och har ett positivt förhållningssätt samt ett stort intresse av att samarbeta med andra för helhetens bästa. Du är självgående, strukturerad och gillar att arbeta med flera uppgifter samtidigt av varierande karaktär, från kvalificerade till enklare uppgifter. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du känner dig bekväm med att arbeta med datorn som främsta redskap, men trivs också med många kontakter och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du är lugn och kontrollerad i stressiga situationer och du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Komvux är en verksamhet som är under uppbyggnad och i förändring därför ser vi att du drivs av förändringar och bidrar aktivt till nytänkande. Du har god svenska, både skriftligt och muntligt. Du behärskar även engelska språket i tal och skrift. Vill du bli en del av Malmös Komvux? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Samiramis Waychester
Telefon 0733-312714
Email Mejla Samiramis Waychester
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa.