Säljande Produktspecialist inom sjukvården till Gunnar Engstrand AB, Småland / Östergötland /...

Säljande Produktspecialist inom sjukvården till Gunnar Engstrand AB, Småland / Östergötland /...

Säljande Produktspecialist inom sjukvården

till Östergötland / Småland / Östra Skåne

Vi är specialister inom högkvalitativa engångsmaterial. Våra produkter används i känsliga miljöer för torkning, absorption och uppbäddning och säljs bland annat under vårt eget varumärke EasiTex. Kunderna finns i alla former av vårdinrättningar, offentliga och privata.

Som produktspecialist har du djup kunskap om produkterna inom ditt ansvarsområde samt dess applikationer. Baserat på våra kunders behov kan du på ett tryggt sätt hitta möjligheter, samt komma med konkreta förslag som genererar mervärde för kunden.

Du ansvarar för hela säljprocessen, skapar nya kontakter, bygger långsiktiga relationer, samt bevakar och utvecklar befintliga samarbeten och avtal. Du utgår från ditt hemmakontor och bor lämpligen centralt i distriktet, gärna Blekinge / Kronoberg.

Din profil
Vi ser att du har en gedigen erfarenhet av arbete inom sjukvården, gärna som undersköterska. Du har också erfarenhet från försäljning ute på fältet, gärna gentemot sjukvård/landsting.

Som person är du självgående, resultatinriktad och välstrukturerad. Du har en hög social kompetens och är bra på att skapa långsiktiga relationer. Din personlighet präglas av en inre drivkraft och viljan att lyckas. Du har förmågan att planera din arbetstid effektivt och att arbeta självständigt, samtidigt som du är en god lagspelare. Du har en god förmåga att utrycka dig professionellt i både tal och skrift.

Vi erbjuder
  • Ett omväxlande, stimulerande och utvecklande arbete som präglas av frihet under eget ansvar med trevliga kollegor
  • Ett stabilt och välrenommerat företag med låg personalomsättning
  • Högt i tak där vi kontinuerligt arbetar för att utveckla verksamheten utifrån kundens behov, medarbetares idéer och där kreativitet och nytänkande värdesätts
  • Generösa villkor som anställd
Kontakt
Vill du ha ytterligare information kontaktar du Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på telefon: 0702-96 96 91.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar Engstrand AB är ett familjeföretag etablerat 1927. Företaget är ett nischbolag som genom långsiktigt kund- och kvalitetsfokus hjälper sina kunder med problemlösningar och förbättringar inom bland annat områdena tork, absorption, städ och bäddprodukter. Kunderna finns inom en stor mängd branscher samt via väletablerade återförsäljare runt om i Sverige. Gunnar Engstrand AB har ett stort kvalitetsfokus på sin service samt sina produkter och samarbetar direkt med såväl ledande globala varumärken som lokala tillverkare. Läs mer på www.guneng.se

Sökord: sjukvård, sjuksköterska, undersköterska, fältsäljare, säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, sales,