Två grundlärare i fritidshem till Stapelbäddsskolan

Två grundlärare i fritidshem till Stapelbäddsskolan

Tycker du att vi är ute i god tid med vår annons? Va bra! Vi letar nämligen efter två personer som likt oss tycker om att planera i god tid och trivs med att arbeta strukturerat i en tydlig organisation!

Här på Stapelbäddsskolan blir du del av vårt team i fritidshemmet och ditt uppdrag är att stimulera alla elevers utveckling och lärande, ta tillvara på elevernas lust och nyfikenhet samt verkar för en trygg och accepterande miljö. Du dokumenterar elevernas lärande och kopplar detta till våra styrdokument. Tillsammans med dina kollegor är vår vision att skapa varje elevs bästa skola ur ett heldagsperspektiv. Här är samarbetet kollegor emellan av största vikt och vi ger därför bland annat utrymme för pedagogiska diskussioner med syfte till samsyn och ett kollegialt lärande

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad grundlärare med inriktning fritidshem. Det är meriterande om du har erfarenhet av rollen.

Du är väl förtrogen med verksamhetens styrdokument och har god förmåga att omsätta läroplanens och skollagens innehåll till praktik. Systematiskt kvalitetsarbete ser du som en självklarhet.

Vi vill att du delar våra värderingar om vikten av samarbete, struktur och helhet då vi arbetar för att skapa varje elevs bästa skola ur ett heldagsperspektiv. Du är en naturlig och trygg ledare för eleverna och du bemöter din omgivning med respekt, lyhördhet och nyfikenhet. Du har höga förväntningar och ställer tydliga krav på varje barn och elev.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Karolina Dÿring
Telefon 0733-16 71 33
Email Mejla Karolina Dÿring
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


fortsätta utveckla Stapelbäddsskolans fritidshem.

Vårt gemensamma mål är att skapa en hållbar och modern verksamhet där fokus ligger på att våra elever utvecklas, blir medvetna och når framgång. Hos oss går forskning och lärande hand i hand. På Stapelbäddsskolan erbjuds du en tydlig och kommunikativ skolledning, kvalitativa och samarbetsvilliga kollegor samt elever med stor nyfikenhet och lust för att lära. Vår verksamhet bygger på ett genuint medledarskap. Stapelbäddsskolan är en F-3 verksamhet med ca 500 elever belägen i Västra Hamnen.