Speciallärare år 4-9 till Möllevångsskolan

Speciallärare år 4-9 till Möllevångsskolan

Som speciallärare planerar och genomför du undervisning, kartläggning, handledning och observation av både enskilda barn, elever och grupper.
Du verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt påverkar aktivt och stimulerar eleverna till att utvecklas så långt som möjligt för att uppfylla kunskapskraven.
Specialläraren genomför utbildning för och handledning av medarbetare samt är ett stöd till ledningen i arbetet med barn och elever i behov av särskilt stöd. Du medverkar även i verksamhets- och metodutveckling.
Tjänsten riktar sig till årskurserna 4-9 och uppdraget kräver samarbeten med arbetslagen 4-6 och 7-9. Samarbete sker även med övriga speciallärare/specialpedagoger.

Din roll som speciallärare på Möllevångskolan är viktig eftersom vi arbetar aktivt för höja våra elevers studieresultat i matematik och svenska som andraspråk.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med ämnesbehörighet i Ma och Sva i åk 4-9 samt med speciallärarexamen. Det är meriterande om du redan har erfarenhet av arbete som speciallärare.

Vi förväntar oss att du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet.
Du har vidare god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen. Du utvecklar ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning och det är bra om du har god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.

Som person trivs du med att samarbeta med andra och vara en del av ett lag men har även förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är strukturerad och målmedveten men samtidigt flexibel i en föränderlig vardag.

Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Andreas Katsanikos
Telefon 0733-346724
Email Mejla Andreas Katsanikos
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Möllevångsskolan är en F-9-skola med lite mer än 500 elever.
Vår vision och strävan är att våra elever ska bli vinnare i det framtida samhället utifrån sina individuella förutsättningar.

För att detta ska bli möjligt krävs att eleverna känner sig trygga och får gedigna kunskaper inom skolans olika ämnesområden.
För att följa elevernas kunskapsutveckling genomförs regelbunden uppföljning av resultaten på individ och gruppnivå.
På Möllevångsskolan har vi en positiv elevsyn och höga förväntningar.

Vi har ett språkutvecklande arbetssätt i alla verksamheter då vi har en språklig mångfald hos eleverna. Det kollegiala lärandet är centralt för alla på skolan, vi lär av och med varandra för att utveckla verksamheten.

Vårt mål är att tillsammans med föräldrar och elever skapa en god verksamhet med hög kunskapsnivå och stor social kompetens som ger våra elever de bästa förutsättningar för att klara sig bra i livet.

Det är du, som här tillsammans med oss, kan göra skillnad varje dag!

Vi värnar om varandras arbetsmiljö och mailar inte varandra efter arbetstid.