Musiklärare till årskurs 1-6 på Glasbruksskolan

Musiklärare till årskurs 1-6 på Glasbruksskolan

I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärderar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö.

Du ingår i ett arbetslag och i vissa årskurser kommer du att samverka med dramapedagog.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet i musik. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument, god samarbetsförmåga och du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situationen. Du har också en förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anna Lundius
Telefon 0733438127
Email Mejla Anna Lundius
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Vill du vara med och skapa varje elevs bästa skola tillsammans med engagerade kollegor och elever på Glasbruksskolan? Glasbruksskolan ligger i Limhamns Sjöstad och invigdes i september 2016. Detta läsår har vi 16 klasser F - 5. Fullt utbyggd kommer Glasbruksskolan att vara en F6-skola med cirka 525 elever. Elevantalet på skolan kommer att utökas läsårsvis.

I rektorsområdet vill vi:
* ge våra elever goda kunskaper och färdigheter så att de är väl rustade inför framtiden.
* skapa förutsättningar för ett livslångt lärande i en kreativ och stimulerande miljö, som präglas av ömsesidig respekt.
* lära våra elever att ta ansvar och utvecklas i sitt lärande utifrån sina egna förutsättningar