Lärarvikarie åk 4-9 till Lindängeskolan

Lärarvikarie åk 4-9 till Lindängeskolan

Till Lindängeskolan söker vi nu en engagerad vikarierande lärare för elever i grundskolans åk 4-9. Du genomför undervisning efter ordinarie lärares planering framför allt i åk 7-9 men ibland även i åk 4-6. Du samarbetar väl med kollegor och övrig personal för elevens och gruppens utveckling.

Du leder klassen och fångar elevernas intresse till lärande mot elevens/skolans mål och använder dig av strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa åk 4-9.

Du samarbetar väl i arbetslag och i andra konstellationer och har förmågan att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Arbetet kräver att du är tydlig och kommunikativ samt har en positiv elevsyn. Genom ett professionellt förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer.Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Susanna Cohen
Telefon 0733836382
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Lindängeskolan rustas eleverna så att de finner sin unika egenart och utvecklas till kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Vi arbetar med elevens framsteg i fokus. Skolans lärmiljö präglas av trygghet, trivsel, glädje och fokus på lärande. Värdegrundsarbetet sker överallt och hela tiden. Alla elever är allas elever! Skolan har inriktning hälsa, kreativitet och skapande. Hos oss kan alla som är intresserade av musik, bild, idrott och skapande fördjupa sig och utveckla sina talanger.