Lärare ma/no 4-9 till Augustenborgsskolan

Lärare ma/no 4-9 till Augustenborgsskolan

Du kommer att undervisa i ma/no i vår förberedelseklass för åk 4-9 samt elever med behov av särskilt stöd i åk 4-9. Arbetet med elever som är i behov av särskilt stöd sker både i vår särskilda undervisningsgrupp men också ute som stöd i ordinarie undervisning. Du kommer att ingå i vårt arbetslag som arbetar med särskilt stöd på skolan och arbetar nära våra specialpedagoger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som ut utbildad grundskollärare med legitmation och behörighet för undervisning i ma/no för årskurs 4-9. Du har erfarenhet av att arbeta med nyanlända elever och elever med behov av särskilt stöd. Du är mycket flexibel, kan leda dig själv i ditt uppdrag, har lätt för att skapa relationer och en stor förmåga att samarbeta samt är lugn och har en positiv läggning. Arbetet kan vara intensivt i perioder vilket ställer kvar på att du är stresstålig.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Prössel Eriksson
Telefon 040-349131
Email Mejla Ulrika Prössel Eriksson
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Augustenborgsskolan är en F-9-skola i Malmös södra innerstad. Skolan genomför ett stort förändringsarbete för att öka våra elevers resultat och mående. Kulturförändringen ska leda mot skolans vision "Här lär vi tillsammans i en trygg miljö. Alla vill och alla kan." Målet med arbetet är Aktiva Motiverade elever som Lär.