Lärare idrott 4-9 till Strandskolan

Lärare idrott 4-9 till Strandskolan

I ditt uppdrag ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper. Du utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget och dina ämneskollegor. Du förväntas bedriva en modern och kreativ undervisning och du hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I uppdraget kan ingå mentorskap i en årskurs 8 tillsammans med en annan lärare. Du kommer att ingå i ett team av ämneskollegor där du har tid och möjlighet att samplanera.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet i idrott och hälsa för årskurs 4-9. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning. I ditt arbete har du ett bra förhållningssätt och bemötande gentemot alla elever. Du skapar goda relationer med våra elever. Som person är du flexibel, stresstålig och har en god samarbetsförmåga med andra pedagoger på skolan.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Malin Kjellberg Högström
Telefon 0708-770398
Email Mejla Malin Kjellberg Högström
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! En av våra fantastiska lärare i idrott och hälsa ska vara föräldraledig och nu söker vi en driven och kompetent vikarie till tjänsten. Klagshamns rektorsområde består av Klagshamnsskolan och Strandskolan. Vi är cirka 800 elever och närmre 90 personal. Ledningsgruppen består av rektor, tre biträdande rektorer och en administrativ chef. Vi är en F-9 skola vilket vi ser som en stor förmån eftersom vi kan följa våra elever från sex års ålder till dess att de går ut årskurs 9. För att förstärka känslan av en F-9 skola skapar vi många tillfällen för personal på skolan att mötas över stadiegränserna. Detta görs bland annat varje vecka när vi har gemensam pedagogisk utvecklingstid. Läsårets utvecklingsarbete fokuserar på språkutvecklande undervisning. Arbetet innehåller en rad olika aktiviteter som NTA, analys och utveckling av matematikundervisningen och workshops inom ämneslag. Undervisningen och fritidsverksamheten på Klagshamns rektorsområde vilar på vetenskaplig grund. För att skapa kvalité och likvärdighet avsätter vi gemensam tid för samplanering och sambedömning inom arbetslaget. Vi är en skola med mycket glädje och en stabil personalstyrka som stöttar varandra. Hos oss får du som pedagog möjlighet att vara med och påverka, utvecklas och utmanas i ett kollegium med en bredd av erfarenheter och kompetenser. Rektorsområdets gemensamma vision präglad av våra ledord, kunskap, glädje, trygghet och självständigt tänkande! Varmt välkommen med dig ansökan!