Lärare i textilslöjd till Lindeborgsskolan

Lärare i textilslöjd till Lindeborgsskolan

Vi söker en lärare med mycket energi och engagemang för elever, lärande och ämnet slöjd med inriktning textil i åk 3-9. - Du arbetar för en inspirerande studieatmosfär i din undervisning och är öppen för nya arbetssätt och utveckling. - Du arbetar för ett kollegialt lärande där vi lär av varandra och utvecklas tillsammans. - Du arbetar med den skapande eleven i fokus.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet i slöjd mot åk. 3-9. Vi vill att du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer med elever, föräldrar och dina arbetskollegor. Du är självgående, tar initiativ, är modig och vågar testa nya arbetssätt för att möta morgondagens elever. Du har också lätt för att arbeta självständigt, såväl som i grupp, och bidra till ett gott arbetsklimat. Har du erfarenhet av undervisning sen tidigare är det meriterande men vi tar gärna emot ansökan från dig som är nyutexaminerad.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Martina Gustafsson
Telefon 040-346627
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! På Lindeborgsskolan finns engagerade och kunniga kollegor som tycker det är roligt att utvecklas och arbeta tillsammans. Kollegorna är hjälpsamma och stöttar varandra i sitt arbete. Vi tycker att vårt arbete är stimulerande och omväxlande. Vi har kontinuerlig kompetensutveckling där vi använder varandras eller andras kompetenser. Skolans ledning vill att all personal och alla elever ges möjlighet till individuell utveckling som bidrar till att stärka både jaget och laget.