Lärare i textilslöjd samt annat ämne mot åk 4-6 till Oxievångsskolan

Lärare i textilslöjd samt annat ämne mot åk 4-6 till Oxievångsskolan

Vi söker en lärare i slöjd inriktning textil med behörighet i att undervisa annat ämne i åk 4-6. Du kommer att undervisa ca 50% i slöjdämnet åk 2-6 och resterande tid i annat ämne i åk 4-6. Du kommer ingå i arbetslag åk 4-6 och i tjänsten ingår även mentorskap för ett antal elever. Du är legitimerad grundskollärare och behörig lärare i ämnet slöjd och i annat ämne åk 4-6. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen utifrån skolans styrdokument och elevernas behov och intressen.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet i slöjd samt något annat ämne. Du har ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi tror på ett relationsbaserat och tydligt ledarskap gentemot eleverna som man undervisar. Vi arbetar med lågaffektivt bemötande och att vara lösningsorienterad. Du samarbetar med övrig personal för att skapa en god och tillgänglig lärmiljö för alla elever. Vi tror mycket på samarbete och att arbeta kollaborativt där vi lär och utvecklas tillsammans för verksamhetens bästa. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Har du erfarenhet av språkutvecklande arbetsmetoder såsom genrepedagogik och cirkelmodell är detta meriterande, då många av våra elever har ett annat modersmål än svenska. Det är också positivt om du har erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anna Norén
Telefon 0733-160220
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Vill du vara delaktig i Oxievångsskolans utvecklingsresa! Vi kan erbjuda dig en inspirerande och spännande arbetsplats där vi sätter eleven och elevens lärande i fokus för att tillsammans skapa Varje elevs bästa skola. Som medarbetare hos oss har du ett nära samarbete med skolans andra professioner för att skapa en god lär- och arbetsmiljö för elever såväl som personal och du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Oxievångsskolan F-9 är numera en av Malmös största grundskolor med nästan 800 elever. F-6 verksamheten bedrivs i en egen byggnad med ca 300 elever. Vi har en stor skolgård med fin utemiljö och grönområden i närområdet. F-6 verksamheten har eget EHT team samt skolbibliotikarie/digitaliseringspedagog. Digitaliseringen är en viktig del i det livslånga lärandet och vi arbetar med Infomentor, Google classroom samt digitala läromedel. På skolan finns DigiMik teamet som stöd i detta arbete. Vi är även en NTA-skola och använder detta material i NO undervisningen. F-3 använder dessutom Höjaspelet dagligen i arbetet med trygghet och studiero i klassrummet.