Lärare i Sv/So årskurs 3 till Höjaskolan

Lärare i Sv/So årskurs 3 till Höjaskolan

Nu söker vi en ny kollega till Höjaskolan och till årskurs 3 och vi söker kontinuitet och någon som vill följa klassen även upp till mellanstadiet. Här får du chans att samarbeta med dina kollegor i en öppen och tillåtande miljö där kollegialt utbyte och gemensamt lärande är självklart. Tillsammans med din lärarkollega i parallellklassen ansvarar ni gemensamt för undervisningen i åk 3. Du ansvarar för undervisningen i Sv/So i båda klasserna och din kollega ansvarar för Ma/No-ämnesövergripande teman. Elevernas sociala utveckling arbetar ni tillsammans med. I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen av din undervisning kan komma att ske såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Vidare arbetar du också med ett löpande utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot 1-7 eller 4-6. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Jennie Foxryd
Telefon 0723836330
Email Mejla Jennie Foxryd
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Höjaskolan är en F-9-skola med cirka 520 elever. Vi vill stå för en samarbetskultur som genomsyrar hela verksamheten och där kollegialt lärande är centralt. Tre gånger i veckan har vi avsatt tid för dig att tillsammans med dina kollegor exempelvis planera och utvärdera undervisningen och ledarskapet i klassrummet. Hos oss ska du aldrig känna dig ensam i din lärarroll. Som lärare hos oss har du möjlighet till stöd och handledning av ett komplett elevhälsoteam med specialpedagoger, speciallärare, kurator, skolsköterska och logoped. När vi frågar våra lärare om deras arbetsmiljö får vi som svar: Det som utmärker Höjaskolan är att man har bra kollegor, man känner sig trygg, det är välkomnande och det är högt i tak. Vi hjälps åt och får bra stöd av varandra så att vi kan göra skillnad för våra elever. Här får man både utmaningar och verktyg för att växa som lärare. Vi har en ledning som lyssnar på oss och ger oss känslan av att vara både sedda och hörda.