Lärare i Ma/No åk.1-3 till Apelgårdsskolan

Lärare i Ma/No åk.1-3 till Apelgårdsskolan

Nu söker vi dig som är intresserad av att ta dig an en ny utmaning i din lärarroll! Inför den kommande terminen söker vi på Apelgårdsskolan en ny lärare i Ma/No. I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen av din undervisning kan komma att ske såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. Vidare arbetar du också med ett löpande utvecklingsarbete. Ett utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk. 1-3 Ma/No. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. För tjänsten ser vi också att det är största vikt att du är en tydlig ledare som sätter -och upprätthåller tydliga gränser i klassrummet. Du besitter ett stort tålamod och hittar via tydliga strukturer och ett organiserat tillvägagångssätt vägar att nå våra elever. Du är samtidigt en stark lagspelare som vet värdet av att samarbeta tätt med dina kollegor. I utbyte får du nya kollegor i våra engagerade lärare och en närvarande skolledning som brinner för att skapa en så bra skolgång som möjligt för våra elever!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anna Gullberg
Email Mejla Anna Gullberg
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Apelgårdsskolan är en F-9 skola med cirka 350 elever. Vi är två paralleliga i år F-6 och enparallelliga i år 7-9. Vi sätter stort fokus på samarbete. Alla ingår i arbetslag och ämneslag. Språkutvecklande ämnesundervisning, transspråkande, elevdelaktighet och samarbete mellan skola och omvärlden är prioriterade utvecklingsområden. Våra elever har flera språk att tillgå. Vi har höga förväntningar på varandra och arbetar systematiskt tillsammans med målinriktat utvecklingsarbete. Skolledningen är närvarande och arbetar nära verksamheten. Hos oss är ett kollaborativt lärande och ett kollegialt arbetssätt medel att utveckla sig själv, kollegiet och eleverna tillsammans. Vi vågar att utmana varandra och är beredda på att få erfarenheter och prova igen. Hos oss får du utveckla det just du behöver i form av kompetensutveckling samtidigt som du bidrar med din kunskap till andra. Vi arbetar med digitalisering och teknologin som accelerator för lärande. Vi använder oss av ett lösningsfokuserat förhållningsätt. Kika gärna in på sidan Apelgårdsskolan i Malmö på Facebook för att få en inblick i arbetet på vår skola!