Lärare årskurs 4-6 till Nydalaskolan

Lärare årskurs 4-6 till Nydalaskolan

Till Nydalaskolan söker vi nu en engagerad lärare för undervisning i åk 4-6. Du planerar för och genomför undervisning, leder klassen och fångar elevernas intresse till lärande mot elevens/skolans mål. I arbetsuppgifterna ingår även att bedöma elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du bidrar till en god inlärnings -och arbetsmiljö och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår mentorskap för ett antal elever. Du samarbetar med kollegor och övrig personal för att utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i åk 4-6 i engelska och NO och vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet som lärare. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet samt har god datorvana. Vidare har du förmågan att leda och stimulera elever till goda studieresultat. Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn och ett professionellt förhållningssätt samt har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har behörighet i fler ämnen samt har några års erfarenhet av arbetet som lärare. Det är även meriterande att ha erfarenhet av G-Suite och erfarenhet av Chromebook i undervisningen samt kunskap och erfarenhet av formativ bedömning.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Murat Eliyurekli
Telefon 0708-13 57 04
Email Mejla Murat Eliyurekli
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! På Nydalaskolan arbetar vi aktivt och konkret för att alla ska känna sig trygga och välkomna på skolan. Trygghet är viktigt för att varje elev ska kunna utvecklas och nå så långt som möjligt. På vår skola arbetar vi i arbetslag. Våra lärare är ämneslärare och kan fokusera på de kunskapsområden var och en är utbildad i och brinner för. Vår fritidspersonal är engagerad i arbetslagets elever både på fritids och under skoltid. På Nydalaskolan vill vi ha aktiva elever som är delägare i sitt lärande. Vår undervisning ska se, möta och utveckla varje elev! Skolans vision: Varje elev på Nydalaskolan känner stark tro på sin person, på sin förmåga, på sin framtid!