Lärare åk F-6 textillslöjd till Djupadalsskolan

Lärare åk F-6 textillslöjd till Djupadalsskolan

På Djupadalsskolan arbetar vi i arbetslag och från och med åk 2 arbetar man som ämneslärare. I arbetsuppgifterna som lärare på Djupadalsskolan ingår, förutom mentorskap och undervisning, även planering, bedömning, utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument. Vi söker nu en ny kollega till Djupdalsskolan för tjänstgöring under vårterminen 2020 då vår ordinarie lärare är föräldraledig. Du kommer att tillhöra arbetslag 5 och i ditt uppdrag ingår mentorskap mot några elever. Du bedriver en varierad och kreativ undervisning, hittar strategier för att nå varje elev och är duktig på att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk F-6 i ämnet textilslöjd. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Maria Segerström
Telefon 040-34 69 66
Email Mejla Maria Segerström
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Djupadalsskolan är från och med hösten 2019 utlokaliserad till den nya Elinelundsskolan som ligger vackert och naturnära i närheten av Kalkbrottet och Elinelundsgården. Djupadalsskolan är idag en F-5 skola med 530 elever. Vår målsättning är att vara "Varje elevs bästa skola" genom att hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutvecklingen som i den personliga utvecklingen. Djupadalsskolan är en skola med målmedvetna och studiemotiverade elever, driven och kunnig personal, vilket visar sig i de goda resultat som eleverna når.