Lärare åk F-3 till Högaholmsskolan

Lärare åk F-3 till Högaholmsskolan

Vi söker nu en grundskollärare till vårt arbetslag årskurs 1-3. I ditt uppdrag kommer du att ha särskilt fokus på våra nyanlända elever och deras språkutveckling. Tillsammans med dina lärarkollegor kommer du att arbeta med planering, undervisning och bedömning samt utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument och åtagandeplan. Genom ett nära samarbete och gemensamma rutiner och strukturer skapar du och dina kollegor trygghet och studiero för våra elever.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska och svenska som andraspråk mot årskurserna F-3. Har du tidigare erfarenheter av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande liksom erfarenhet av läs- och skrivinlärning samt erfarenhet av nyanlända elevers lärande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anne Davidsson,
Telefon 070 9720284
Email Mejla Anne Davidsson,
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Mitt i gröna Lindängen ligger Högaholmsskolan som är en F-6-skola med ca 330 elever. På Högaholmsskolan satsar vi långsiktigt på matematik och språkutvecklande arbetssätt. Genom tydlighet och struktur skapar vi en god lärandemiljö för våra elever.