Grundlärare i fritidshem till Sorgenfriskolan

Grundlärare i fritidshem till Sorgenfriskolan

Nu söker vi grundlärare till fritidshemmet Sorgenfriskolan. Arbetslaget består av engagerade, kunniga och drivna medarbetare som ser fram emot ditt deltagande i planeringen av det pedagogiska arbetet. I din roll som grundlärare i fritidshemmet hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Som grundlärare i fritidshemmet hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer. Under tiden våra elever går i skolan samverkar du med vår skolpersonal. Det kan även bli aktuellt att du själv bedriver undervisning i ett eller flera ämnen under elevernas skolgång.

Kvalifikationer
Du som söker har en lärarexamen med behörighet att undervisa i fritidshemmet alt. en fritidspedagogsexamen. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anna Syrén
Telefon 0708-74 77 16
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Sorgenfriskolan är en skola mitt i Malmö och representerar Malmö stads befolkning väl. Vi har ca 550 elever i åk F-9 samt ett mycket välfungerande fritidshem. Värdegrundsfrågorna står i fokus hos oss och vi har ett särskilt ämne, Livsviktigt där sådana frågor får stort utrymme. Fritidshemmet utvecklas ständigt och vår förste fritidspedagog driver det kollegiala lärandet tillsammans med arbetslaget.