Förskollärare till Hyllievångsskolan

Förskollärare till Hyllievångsskolan

I din roll som förskollärare hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och kartlägga eleverna i förskoleklass. På eftermiddagar och lov arbetar du i skolans fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i förskoleklass som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Du blir en del av arbetet kring det kollegiala lärandet och den goda stämningen på skolan.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad förskollärare i förskoleklass eller grundskollärare F-3. Vi ser gärna att du har en bred ämneskompetens och vill med kulturella uttrycksformer, kreativitet och skapande ge både upplevelser och levandegöra lärandet på ett meningsfullt sätt både inomhus och utomhus. Vidare söker vi dig som är idérik och stimuleras av utmaningar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, strukturer, förtroende och goda relationer. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du ser utvecklingsarbete som en självklar del i ditt arbete, är mål- och resultatinriktad. Det är meriterande om du har arbetat med elever som har svenska som andraspråk, har kompetens inom området NPF och lågaffektivt bemötande. Du har god digital kompetens, vill utveckla arbetet och undervisningen även med digitala verktyg. Som person har du en god ledarskapsförmåga samt en god pedagogisk förmåga med förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är vidare en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anna jinneland
Telefon 0701-487691
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Hyllievångsskolan är en ny skola som startades i augusti 2017 i stadsdelen Hyllie. Inför läsåret 19/20 var Hyllievångsskolan den skola i Malmö som flest förstahandssökande i skolvalet till förskoleklass. Vi har under läsåret 19/20 c.a 270 elever i åk F-2. Fullt utbyggd kommer skolan att vara en F-6 skola med cirka 630 elever. Elevantalet på skolan kommer att utökas läsårsvis. Skolan fritidshemsverksamhet är integrerad med skolan. Vi som arbetar på skolan har starkt engagemang att möta alla elever utifrån deras förutsättningar, trivs att arbeta framåtriktat tillsammans med engagerade kollegor och är stolta över vår positiva och professionella skolkultur. Skolans placering i gränslandet mellan staden och landet ger eleverna stora möjligheter till spännande och varierande lärmiljöer. Hyllie är en kvarterstät, hållbar och framväxande stadsdel. Hyllievångsskolan är skolan mitt i världen och mitt i staden! Vill du arbeta i förskoleklass med goda lokalförutsättningar, utbildad personal och härliga elever? Vi söker nu en förskollärare som vill vara med och utveckla arbetet i förskoleklass på Hyllievångsskolan.