Du lärarstudent som vill arbeta extra!

Du lärarstudent som vill arbeta extra!

Nu söker vi dig som är lärarstuderande som vill passa på att få praktisk erfarenhet från ditt kommande yrke under dina pågående studier. Vi erbjuder dig möjligheten att gå in som lärarvikarie där du själv bestämmer hur mycket du vill arbeta för att samtidigt ha tid till dina studier. I rollen som lärarvikarie ersätter du ordinarie personal vid korttidsfrånvaro. Arbetsuppgifterna består av självständig undervisning mot en eller flera klasser utifrån en upprättad planering vilket kan komma att kan följas av ett efterarbete. Leder din ansökan till en upprättad timanställning kommer du att få tillgång till Malmö stads vikariehanteringssystem: Vikariebanken. Via Vikariebanken anger du själv vilka dagar/tider du har möjlighet att arbeta.

Kvalifikationer
För att bli aktuell som lärarvikarie, och som sökande via den här annonsen, är det ett krav att du har pågående studier på en lärarutbildning. I det fallet du inte har en pågående lärarutbildning men är intresserad av en anställning som vikarie hänvisar vi till våra övriga annonser avseende grundskoleförvaltningens vikariebank. Du som söker har ett genuint intresse för människor! Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och ser gott bemötande, respekt och samarbetsförmåga som självklarheter. Flexibilitet, initiativförmåga och förmåga att möta nya miljöer och människor är en förutsättning för att du ska trivas och lyckas i uppdraget. Vidare är det ett krav att du som söker talar och förstår svenska obehindrat. En grundförutsättning för att få arbeta inom pedagogisk verksamhet är ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister. Se nedan länk under "övrig information" var du skickar efter utdraget. På grund av periodvis långa handläggningstider rekommenderar vi att du söker utdraget omgående efter du har gjort din ansökan. Välkommen med din ansökan!

För att underlätta rekryteringsprocessen ber vi dig att bifoga eventuella betyg och intyg till din ansökan. Vi vill även att du som har gjort VFU bifogar skriftligt underlag/omdöme som styrker den. Din VFU-handläggare, alt. tidigare chef inom skol/barnverksamhet, behöver vi mailledes kunna komma i kontakt med för referenstagning. Därför ber vi dig att även bifoga mailuppgifter till någon/några av ovanstående. Efter godkänd referenstagning samt uppvisande av utdrag ur belastningsregistret skrivs du därefter in i Vikariebanken. I det fallet du inte gjort någon VFU vill vi hålla en telefonintervju med dig, ta dina referenser. Utdrag ur belastningsregistret ska givetvis alltid uppvisas innan anställning i Vikariebanken. Läs mer och sök utdraget ur polisens belastningsregister, via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Grundskoleförvaltningens rekryteringsenhet
Email Mejla Grundskoleförvaltningens rekryteringsenhet
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!