Administrativ chef till Högaholmsskolan

Administrativ chef till Högaholmsskolan

Högaholmsskolan söker administrativ chef. Som administrativ chef i bidrar du till att skapa förutsättning för rektor att vara pedagogisk ledare. Du utgör kvalificerat stöd till rektor utifrån rektors behov, framförallt genom att ansvara för att leda och samordna det administrativa arbetet på skolan. Du är chef för medarbetare utifrån rektors fördelning. I ditt uppdrag ingår också ekonomiskt ansvar för skolans administrativa arbete. Ytterligare arbetsuppgifter som kan innefattas i ditt uppdrag är ledning och samordning av skolans arbete med fastighetsfrågor, myndighets- och skoljuridiska frågor samt övergripande ansvar för det systematiska brandskyddsarbetet. Du ingår i vår ledningsgrupp som tillsammans med dig även innefattar rektor och två biträdande rektorer. Som administrativ chef på Högaholmsskolan kommer du även att ansvara för handläggning och uppföljning av kränkningsärenden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen motsvarande kandidatnivå. Du har erfarenhet av att hantera komplexa IT-system och vi ser gärna att du har arbetat med kvalificerade administrativa uppgifter tidigare. För att bli aktuell för tjänsten krävs att du har kompetens och erfarenhet inom IKT-området. Det är meriterande om du har erfarenhet från pedagogisk verksamhet samt ledarerfarenhet. Du strukturerar, planerar och organiserar ditt arbete väl men uppskattar också att arbeta operativt när det krävs. Som person är du lugn och trygg och upprätthåller framgångsrika relationer på arbetsplatsen. Välkommenmed din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anders Lassnack
Telefon 0734-47 36 13
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Utbildning, Administration & Ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Mitt i gröna Lindängen ligger Högaholmsskolan, en F-6 skola med cirka 330 elever. Här arbetar engagerad personal med målet att våra elevers skoldag ska präglas av trygghet, studiero och en lustfylld lärandemiljö där elevernas kunskapsutveckling står i fokus. Högaholmsskolan är partnerskola och i samarbete med Malmö Universitet är vi med och utbildar framtidens lärare. Till höstterminen 2022 beräknas nya Högaholmsskolan med plats för 550 elever stå klar!