Erfaren Redovisningsekonom till modernt bolag

Erfaren Redovisningsekonom till modernt bolag

Kort om tjänsten

Vi söker just nu en redovisningsekonom till vår kund Green Furniture Concept. Då deras dotterbolag ska konsolideras kommer du fämst att vara behälplig i den processen. Du kommer arbeta i en modern och nytänkande miljö på ett företag som växer snabbt.

Tjänstens är på 50% och i cirka 2-3 månader med placering i Malmö. Start omgående.

Sökord: ekonomi, ekonom, redovisning, bokslut, årsredovisning, kundreskontra, konsolidering

Om verksamheten

Green Furniture Concept producerar hållbar design för offentliga inomhusmiljöer. Slingrande och flexibla möbler, sömlösa bänksystem och akustisk belysning är det man hittar på platser som Göteborgs flygplats, the Strand Galleria i Melbourne och Stockholms centralstation.

Sömlöst betyder för oss att öppna upp ytor i en miljö och på samma gång kunna ge fler personer möjligheten att sitta ned. Våra konfigurationer kan mynna ut i vilken kreativ form som helst och den flexibla designen samspelar vackert i moderna interiörer. Våra former och linjer följer byggnadernas arkitektoniska rytmer och leder på samma gång besöksströmmar i positiva riktningar.

Mer om tjänsten

Som redovisningsekonom hos Green Furniture Concept kommer du främst att ha ansvar för konsolidering med företagets dotterbolag i Kanada, därför ser vi gärna att du har erfarenhet av koncernredovisning. Du kommer även jobba med:
  • Löpande bokföring
  • Ta fram månadsbokslut
  • Förbreda årsbokslut i samverkan med Ekonomichef
  • Löpande redovisning
Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av koncernredovisning.

Du ska kunna organisera och prioritera arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vidare ska du ha en analytisk förmåga, ha lätt för siffror samt vara noggrann. För att lyckas i rollen behöver du vara social, ha lätt för att samarbeta samt vara med och bidra till att skapa en god stämning på kontoret. Du ska vara van vid att arbeta i affärs-och rapporteringssystem samt goda kunskaper i Excel.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Fortnox.

Anställnings omfattningen är deltid, 50% och tjänstgöringsort är Malmö.

Anställning: Detta är ett konsultsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd på Dreamwork men jobbar hos vår kund i 2-3 månader.

Start omgående.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och ditt personliga brev på vår hemsida www.dreamwork.se snarast då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Frågor om tjänsten besvaras av konsultchef Alexander Armbäck på 040-66 01 204 eller alexander.armback@dreamwork.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.