Area Manager Nordics till Green Furniture Concept i Malmö

Area Manager Nordics till Green Furniture Concept i Malmö

Hur kan vi utveckla din karriär?
Green Furniture är långt ifrån ett standardbolag. Vi växer kraftigt och de som jobbar hos oss attraheras av att göra en insats i världen. Vår uttalade mission är att påverka världen! Ett enskilt företag kan inte göra så mycket, men genom att aktivt vara ett framgångsrikt föredöme och därigenom påverka en förflyttning av hela vår bransch är vi övertygade om att vi kan skapa en global förändring.

Vi är en självstyrande organisation. Vi saknar ledningsgrupp och tror istället på den distribuerade styrkan hos alla individer att hitta vår gemensamma väg. Vi uppfinner oss själva löpande, vilket kräver tempo och flexibilitet. Vi har gjort en häftig resa, och har ambitionen att fortsätta den. Det här är en chans att jobba i ett företag i kraftig tillväxt, med en tydlig etisk kompass!

Kan du få inredningsarkitekter att drömma gröna drömmar?
Vi söker dig som vill vara med och förändra världen i ekodesignens namn. Med ett tydligt koncept som bygger på hållbarhet och funktionell design blir du en nyckelspelare i arbetet med att bygga vidare på Green Furniture Concepts framgångar i Norden.

Du arbetar mot föreskrivande led, återförsäljare samt övriga kunder som flygplatser, köpcentrum, vårdinrättningar med mera. Upphandlingar inom det offentliga är en viktig del. Du påverkar beslutsfattare genom att bygga och underhålla relationer på ett resultatinriktat och uthålligt sätt. Du sätter dig in i kundens behov, sätter ihop lösningar tillsammans med vårt designteam och presenterar.

Ecodesign-ambassadör
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för uppsökande och konceptuell försäljning. För att kunna förmedla vår story på ett ärligt och positiv sätt behöver du vara en mycket god kommunikatör. Du har god förmåga att utveckla affärer och andra beskriver dig förmodligen som lyhörd, kreativ, uthållig samt resultatinriktad.

Vi förutsätter vidare en bred kunskap kring affärs- och beslutsprocesser, både i privat och offentlig sektor. Du har ett upparbetat nätverk och god marknadskännedom. Kanske har du flerårig erfarenhet från arkitektkontor, fastighetsbolag, konsultbolag, möbelåterförsäljare eller dylikt. Eller kanske är du egen företagare? Du har erfarenhet av säljansvar med dokumenterad framgång.

I den här rollen förväntas du snabbt och självständigt växla upp samarbetet med befintliga kunder samtidigt som du utökar kundbasen i hela Norden. Till din hjälp har du en innesäljare som bokar besök och hjälper till med viss support.

Antar du utmaningen?
Vad roligt! Börja gärna med att skicka ett CV samt berätta med cirka 300 ord varför du är prefekt i den rollen, samt vilka dina första prioriteringar skulle vara. I texten skall dina formella kvalifikationer framgå.

Har du läst så här långt har du säkert frågor! Ring gärna Robert Särman på Skill Hunting som hanterar denna rekrytering för vår räkning, 072-575 88 00. Din ansökan skickar du snarast till robert@skillhunting.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Med vänlig hälsning - Green Team
Mer info
Kontaktperson Robert Särman
Telefon 072-575 88 00
Email Mejla Robert Särman
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.skillhunting.se/gfc
Sista ansökningsdag 4 jan (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Green Furniture Concept AB är ett företag som designar och marknadsför hållbara, modulära möbler för offentliga miljöer. Vi levererar till storskaliga offentliga utrymmen som flygplatsterminaler, skolor, sjukhus och köpcentrum. Vår vision är att förändra och driva möbelindustrin mot en mer hållbar utveckling. Vi har vår bas i Glasvasen vid Malmö C. Kärnan i företaget är "Green Team", 12 måldrivna och kreativa medarbetare! Utöver detta har vi säljare, designers och marknadsförare knutna till oss i en nätverksorganisation.