Är du vår nästa stjärna? - som vill vara med och ansvara för Skåneregionen?

Är du vår nästa stjärna? - som vill vara med och ansvara för Skåneregionen?

Nu kommer äntligen möjligheten för dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team, och som bor i Skåneregionen. Vi på Great Place to Work växer och behöver nu en person på plats.

Rollen innebär att presentera våra erbjudanden för potentiella kunder, samt bli kontaktperson till några av våra befintliga kunder i regionen. Då vi enbart har kontor i Stockholm kommer din bas vara att utgå hemifrån.

Du kommer arbeta med hela kedjan, vilket innebär att sitta med allt från inledande kundkontakt, försäljning mot nya och befintliga kunder, analys av resultat och rekommendation för vidare arbete, presentation och workshops för dessa. Det ligger på ditt ansvar att bygga relationer och nätverk med beslutsfattare samt driva strategisk/taktisk kundplanering, självklart med stöttning med dina kollegor. Du kommer även att tillbringa en del tid i Stockholm och där vara med på de gemensamma månads- och säljmötena.

KvalifikationerDu har en entreprenöriell attityd och ett brinnande intresse för HR-området, företagskultur och utveckling av grupper och organisationer. Du har landat i att du trivs i en säljande konsultroll, där du får möjligheten att vara med och påverka företagets organisationsutveckling. Förmodligen har du redan idag ett stort nätverk och gillar att hitta nya sätt att skapa relationer.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper! Som person är du orädd, initiativtagande, handlingskraftig och självgående. Då konsultrollen innebär ett coachande och lärande förhållningssätt gentemot kunder är det viktigt att du är pedagogisk och engagerande. Du har ett unikt sätt att inge förtroende, har en mycket god social förmåga samt stor vana att bygga relationer. Vidare har du en förmåga att strukturera upp ditt arbete, driva processer framåt och har ett smidigt förhållningssätt. Många beskriver dig som en person med en mycket positiv grundställning som alltid ser möjligheter.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!
Vi som samarbetar med Great Place to Work i denna rekrytering är Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Patricia Jerring på 0704-19 99 04. Välkommen in med din ansökan!

Om Great Place to Work
Great Place to Work® är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades 1992 i San Fransisco. Great Place to Work®. Vi mäter och utvecklar arbetsplatskultur för alla typer av företag och organisationer. Företaget är verksamt i 50 länder i hela världen och har cirka 500 anställda. Kunderna är dels stora internationella företag, dels nationella eller lokala företag och organisationer. I Sverige är vi 12 medarbetare och sitter i trivsamma lokaler på Kungsgatan. Mer information finns på: www.greatplacetowork.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 sept (5 dagar kvar)