Business Controller till Granngården i Malmö

Business Controller till Granngården i Malmö

"Här är vi oss själva, och vi vågar göra fel för att ständigt utvecklas." Det anser controllingteamet vara en viktig del i varför man trivs på Granngården. Vill du jobba i en idérik organisation där man får gehör för sina idéer och där det händer nya saker hela tiden?

Granngården söker nu efter ytterligare en Business Controller till teamet bestående av tre öppna och glada personer, och du är efterlängtad! Tjänsten är belägen på kontoret i Malmö och du rapporterar till Business Control Manager.

Här erbjuds du en omväxlande roll med spännande förändringsprojekt, många kontaktytor och möjligheten att skapa ett ekonomiskt engagemang hos chefer och medarbetare.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Självständigt driva controllerarbete kopplat till butikerna och övrig verksamhet där du blir ansvarig för ca 4 regioner
  • Stötta regionens butikschefer och regionala säljchefer
  • Prognos, uppföljning och analysarbete, främst gällande personalkostnader och marginalanalyser
  • Ta fram relevanta rapporter
  • Bistå i utveckling av processer och system för att stödja analyser och rapportering
  • Bistå olika projekt kopplade till lönsamhet
Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du är civilekonom och har några års erfarenhet av verksamhetsnära controllerarbete. Du är van vid att ta egna initiativ och tycker om att driva utvecklingen framåt. Meriterande är om du varit involverad i förändringsprojekt kopplat till effektivisering av processer och system. Din personlighet är en framgångsfaktor. Som person är du positiv, jordnära och flexibel och trivs i en miljö där man värnar om varandra. Du har lätt för att skapa förtroende, vågar ifrågasätta och har ett stort intresse för affären.

Har vi fångat ditt intresse?

Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Granngården med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården (som sedan 2016 ägs av norska Felleskjøpet) har cirka 800 anställda i hela Sverige, varav ca 70 medarbetare på servicekontoret. Omsättningen är cirka 2 miljarder kronor per år. Controlling är en del av den nordiska retailorganisationen.