Administratör med extra intresse för IT

Administratör med extra intresse för IT

Som IT-administratör kommer du arbeta i ett litet trevligt team. Ni är klipporna som har koll på garantierna och hur avtalen ser ut gällande IT-utrustning som företagskunder har leasat eller köpt. Ni koordinerar ärenden, hjälper kunden och har stenkoll på läget!

Vad gör ni mer?

Via telefon och mejl tar ni emot ärenden. Ni bemöter kunden professionellt och ställer de rätta följdfrågorna för att på bästa sätt kunna hjälpa. Som stöd har ni dokumentation där många svar finns, annars har ni varandra och en grym teamleader att fråga. Den som tar emot ärendet har ansvar för det och ser till så att kunden blir uppdaterad och får den hjälp han eller hon ska ha. Det är en koordinerande roll, där arbetsmängden går upp och ner!

Vad kan vara bra att du har gjort tidigare?

Du är personen som har koll på läget och tar ansvar. Expert på IT behöver du inte vara men det kan vara bra med ett extra intresse för det. Du kommer nämligen arbeta på ett IT-företag och det finns möjligheter att utvecklas inom organisationen. Har du arbetat som butiksmedarbetare eller i en kundtjänst tidigare, så tror vi att du har bra erfarenhet med dig. Skulle du inte ha gjort det så är vi ändå öppna för förslag. Vi tror på att rätt person kan lära sig och utvecklas med oss. Viktigt är att du är nyfiken, vill lära dig och har hjärtat på rätt ställe.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 mars (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Gigstep skapar en flexibilitet på arbetsmarknaden för både företagen och gigkonsulten. Detta genom en smidig lösning för dig som vill ta ett gig (skrivs vanligen ut som konsultuppdrag) eller till dig som behöver en gigkonsult till ditt företag!