Säljchef/Teamleader till nytt toppteam sökes!

Säljchef/Teamleader till nytt toppteam sökes!

Vill du ha möjligheten att vara navet i ett team? Den som såväl hjälper andra att utvecklas, som motiverar och driver teamet framåt samt är redo för en ny utmaning? Då kan det vara dig vi söker!

I Malmö har vi inte bara landets tredje största stad utan även ett historiskt starkt säljkontor som nu är i behov av en ny säljchef/teamleader som vill hjälpa teamet åter till toppen och driva ett av landets bästa team!

Vem är vi?

Vi på Garda Alarm fokuserar på att erbjuda en trygg vardag med skydd mot inbrott, brand och överfall på ett prisvärt sätt. Vi har växt fort under flera år och gjorde ifjol vårt bästa år någonsin, och det ser vi fram emot att slå redan i år!

Vi är väldigt stolta över att erbjuda en larmlösning som inte bara är efterfrågad utan som verkligen hjälper familjer.

Vad innebär tjänsten?

En säljchef/teamleader hos oss är den person som gjort goda säljresultat på egen hand och samtidigt visat goda ledaregenskaper. Den person som visat att den inte tror att någonting kommer lättvindigt utan som tror på hårt arbete och tycker om att bli både berömd såväl som belönad efter det! En säljchef/teamleader är navet i teamet, den som både coachar och utbildar men även visar vägen med goda resultat.

Du gillar att jobba med mål, med personlig utveckling och är alltid mån om såväl resultaten som personerna i teamet. Du kommer ha ansvar för budget, planering av områden, coachning av säljarna, budget och visst rekryteringsansvar.

Detta får den som vi rekryterar:
  • Ett ansvarsfullt och utvecklande arbete
  • Chansen att skapa ett eget dreamteam
  • Både fast lön, hög provision och bonusstegar, Inget lönetak
  • Tävlingar varje månad, tex. till Spanien i höstas och Italien ifjol
  • Teamevents varje månad
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Intern vidareutbildning i försäljning och ledarskap
Arbetstider är perfekt för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig på helgerna.

Möjligheterna i vårt företag:

Då vi är ett ungt men redan väl etablerat bolag så finns det just nu inga gränser för hur långt man kan gå, både för sitt team och sig själv! Så känner Du att du står och stampar på din arbetsplats, trots att du ständigt gör goda resultat? Sök hit istället. Vi ser en stjärna när den uppenbarar sig framför oss och har du viljan har vi vägen till framgång!

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsens sista datum, välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta Robin Mårtensson, Regional försäljningschef Halland/Skåne

Mobilnummer 0733-470048, E-post: Robin.Martensson@Gardaalarm.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Garda Alarm är ett svenskt aktiebolag som grundades 2012. Vi har vårt huvudkontor i Halmstad . Vi har 20 filialkontor i Sverige från Malmö till Borlänge. Vår larmcentral och larmsystem är certifierat enligt SBSC (ISO 9001) samt SSF (Svenska Stöldskyddsföreningen).