Kemiingenjör med inriktning polymera material till expansiva GRANULDISK

Kemiingenjör med inriktning polymera material till expansiva GRANULDISK

Vi har certifierats Great Place To Work 2020, vilket innebär att våra medarbetare har utsett oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Hos oss blir du en del av en företagskultur som sätter sina anställda först och främjar ett innovativt klimat.

Till vårt växande R&D-team söker vi nu en kemiingenjör med god erfarenhet av polymera material och som vill bli en del av ett expansivt svenskt företag och ett härligt gäng kollegor.

GRANULDISK är ett internationellt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer innovativa maskiner för rengöring av i huvudsak disk. Genom våra produkter bidrar vi till en lägre klimatpåverkan, genom att erbjuda ett resurseffektivt och mer miljövänligt alternativ till traditionella grovdiskmetoder, men också till en bättre arbetsmiljö för personalen i diskprocessen.

Tjänsten
Som Kemiingenjör med inriktning mot polymera material tillträder du en ny roll i vårt växande R&D-team som idag består av cirka 15 medarbetare. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara att fungera som vår interna materialexpert i olika produktutvecklingsprojekt, där vi vill säkerställa att vi använder oss av bästa möjliga material med avseende på funktion, miljö och pris i både nya och befintliga produkter.

Du arbetar i nära samarbete med kollegorna i R&D-teamet och samarbetar även med inköps-, produktions- och kvalitetsavdelning samt externt i form av leverantörer. Du rapporterar direkt till R&D-manager. Rollen är placerad vid vårt huvudkontor i Malmö. Internationella resor/övernattningar i tjänsten förekommer, exempelvis samband med besök hos leverantörer och kunder/användare. Rollen innebär uppskattningsvis ca 20-30 resdagar/år.

Din profil
Vi söker dig som trivs som bäst i roller där ansvarstagande och egna initiativ är en förutsättning för att lyckas. Du har förmågan att komma framåt på egen hand samtidigt som du motiveras av att arbeta tillsammans med personer som delar ditt intresse för utveckling och innovation. Även om din roll inte innefattar personal- eller projektledaransvar ser vi gärna att du har goda ledaregenskaper och inte räds att axla ansvar och driva processer när möjlighet ges. Då du i din roll kommer att ha stora interna och externa kontaktytor ställer rollen krav på din förmåga att kommunicera och etablera relationer som bygger på förtroende. Som person är du disciplinerad och organiserad - du förstår vikten av att planera, prioritera och dokumentera ditt arbete samtidigt som du hanterar att arbeta ad hoc när det krävs.

Kvalifikationer:
  • Civil-/högskoleingenjör med inriktning Kemi/Material
  • Några års erfarenhet av att arbeta med polymera material
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
Ansökan
Välkommen med din ansökan. Sistan ansökningsdag är 2020-11-08. Du söker tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227. För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Johanna Friman, R&D Manager; johanna.friman@granuldisk.com.

Om Granuldisk
Granuldisk är ett Internationellt företag med säte i Malmö och dotterbolag i Frankrike, Tyskland, Singapore, Indien och Polen. Tillsammans med våra cirka 85 anställda världen över utvecklar vi vår innovation: grovdiskmaskiner som använder PowerGranules, vatten och endast en liten mängd diskmedel för att rengöra grytor och kantiner.

Den blästrande effekten i kombination med höga temperaturer diskar hygieniskt rent på bara ett par minuter och använder avsevärt mindre vatten, energi och kemikalier än traditionella grovdiskmetoder. En smart, hållbar och ekonomisk lösning. GRANULDISK grovdiskmaskiner är en svensk innovation som funnits på marknaden i över 30 år. Mer än 10 000 kunder använder våra lösningar varje dag. Granuldisk är en del av den familjeägda, Malmöbaserade koncernen Sandberg Development, ett bolag som investerar långsiktigt i innovationer med målet att bli företag i världsklass.

Besök gärna www.granuldisk.com för mer information om oss.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (51 dagar kvar)