Franchisetagare till vår befintliga verksamhet i Sydvästra Skåne

Franchisetagare till vår befintliga verksamhet i Sydvästra Skåne

Originalet GOveteran söker franchisetagare. Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Vi söker en ny
Franchisetagare till vår befintliga verksamhet i Sydvästra Skåne


Du tar över en verksamhet med uppdrag hos både privat- och företagskunder med goda tillväxtmöjligheter. I distriktet finns en aktiv pool med många medarbetare. Distriktet sträcker sig över Söder om Malmö, Svedala, Trelleborg till Falsterbo. Vid en snabb hantering kan även Malmö ingå.

Som franchisetagare på GOveteran ingår du i ett nätverk av skickliga företagare och ansvarar för att driva GOveteran i ditt distrikt. Det innebär att samordna och bemanna uppdrag från våra kunder, utveckla och underhålla relationer med såväl veteraner som privat- och företagskunder samt att driva försäljning och identifiera nya affärsmöjligheter.

Vem är du?

För att bli framgångsrik franchisetagare inom GOveteran ser vi gärna att du har erfarenhet av att driva affärsverksamhet. Du bör ha goda kunskaper och vana av försäljning, rekrytering samt av företagsadministration. Lika viktigt är att du har erfarenhet av att inspirera och motivera medarbetare.

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Du gillar vara i en händelserik miljö och är en person som får saker att hända. Uppdragets natur kräver också att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar.

Vi värdesätter att du har ett intresse för människor och en mycket god förmåga att skapa och underhålla relationer. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter kundnöjdhet och goda resultat
Mer info
Kontaktperson GOveteran
Telefon 070-662 54 64
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://www.goveteran.se
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GOveteran är Sveriges första veteranbemanningsföretag grundat 2005.

Var tredje person i Sverige idag är veteran. Det motsvarar drygt 3 miljoner personer. Vi har både till privatpersoner och företag i branschen som omsatta över 80 miljarder 2018.

Idag finns det fler och fler erfarna, kompetenta och passionerade pensionärer som har mycket kvar att ge. Samtidigt hinner många människor inte med sina hushållssysslor - kanske är man mitt i småbarnsåren, satsar fullt ut på en karriär, har blivit sjuk eller gammal och varken orkar eller kan utföra sysslorna längre.

Vårt koncept är rätt för dig som motiveras och drivs av något av följande:
  • Försäljning
  • Rekrytering
  • Ledarskap
Franchisetagare kan du bli oavsett ålder. Det viktiga är att du är affärsmässig med rätt personlighet och inställning!

Är du intresserad av att av att bli franchisetagare för GOveteran eller känner du någon som kan vara intresserad?