Projektledare Entreprenad till GK Rör i Malmö

Projektledare Entreprenad till GK Rör i Malmö

Poolia söker för rekrytering till GK Rör i Malmö en Projektledare Entreprenad som vill vara delaktig i vidareutvecklingen av verksamheten i Skåne. Tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett kvalificerat och utvecklande arbete. Vi erbjuder dig ett företag i stark tillväxt där utvecklingsmöjligheterna för dig är stora.

GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige.

I dina ansvarsområden ingår:
  • Vara uppdaterad på och leda produktionen enligt avdelningens strategi och budgeterade mål
  • Ansvara för merförsäljning för att uppnå budgeterade mål
  • Leda projekt och personal
  • Upprätta faktureringsunderlag, projektestimera, samt säkerställa god projektlikviditet
  • Säkerställa god projektekonomi för dina projekt
  • Verka för merförsäljning, lämna anbud, prissätta och förhandla om ÄTA och PM
  • Delta i slutbesiktning, vid byggmöten och ekonomiska genomgångar/regleringar
  • Medverka/närvara vid samordnade provningar
  • Ansvara för att produktionskalkyl upprättas
Tjänsten innebär regelbundna resor i Skåne.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet av att leda projekt inom VS. Du har ett ödmjukt ledarskap samtidigt som du inte är rädd för att fatta beslut.

Du har erfarenhet av ekonomi, budget- och prognosarbeten och arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del. Du är bra på att skapa relationer och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi söker dig som är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Vi ser att du är en person som är resultat- och utvecklingsorienterad, som trivs med förändring och har viljan att föra verksamheten framåt.

Som person är du en naturlig ledare med förmågan att kommunicera, engagera och motivera medarbetare och kunder. Du arbetar målorienterat och långsiktigt med hög kvalitet. Ett förtroendefullt samarbete med övriga kollegor och ett prestigelöst förhållningsätt är något som värdesätts högt.

Viljan och drivet i att lyckas med denna utmaning är det viktigaste för oss. Du är dessutom positiv och social och inser värdet av goda kundrelationer. Du är lösningsorienterad, ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt.

Gunnar Karlsen och GK Rör

Gunnar Karlsen är en totalteknisk entreprenör och servicepartner som levererar installationer för alla typer av byggnader. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologier, ingående produktkännedom och flera årtionden av driftserfarenhet. Gunnar Karlsen är ett helägt dotterbolag till GK Gruppen med säte i Oslo.

Koncernen har drygt 2800 medarbetare och en omsättning på cirka 5 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad över hela Sverige - från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi har cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1,1 miljard (2016). Läs mer på www.gk.se

GK Rör AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB. Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker. Läs mer på https://www.gk.se/vart-erbjudande/teknikomraden/ror/
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.