Avdelningschef Entreprenad till GK Rör i Malmö

Avdelningschef Entreprenad till GK Rör i Malmö

Poolia söker för rekrytering till GK Rör i Malmö en Avdelningschef Entreprenad som vill vidareutveckla verksamheten i Skåne. Tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Vill du arbeta med affärer, utveckling av kunder, ledarskap och verksamhetsutveckling? Har du ett genuint intresse av både människor och teknik? Trivs du med att arbeta nära den operativa verksamheten samtidigt som du även vill jobba med den strategiska utvecklingen? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett utåtriktat, kvalificerat och spännande arbete i det fortsatta arbetet med att utveckla GK Rör i Skåne. Vi erbjuder en arbetsmiljö som är utmanande i ett företag i stark tillväxt där utvecklingsmöjligheterna för dig är stora.

GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige.

Du har ett fullständigt resultat-, budget-, personal- och arbetsmiljöansvar.

I dina ansvarsområden ingår:
  • Ansvara för avdelningens resultat enligt budget och uppsatta mål
  • Ansvara för personal inom avdelningen
  • Rapportera fortlöpande till VD
  • Att med utgångspunkt från budgeterade målsättningar och företagets policy leda och utveckla avdelningens verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet och likviditet
  • Kontinuerligt följa upp avdelningens resultatutveckling och i god tid vidta nödvändiga åtgärder
  • Leda personal enligt företagets rutiner och bl a årligen hålla medarbetar- och lönesamtal med berörd personal
  • Säkerställa att företagets ledningssystem för t ex kvalitet, miljö, arbetsmiljö, ekonomi, inköp, produktion och marknad samt processer följs och utvecklas
  • Genomföra kundaktiviteter med nya och befintliga kunder
Tjänsten innebär regelbundna resor i Skåne och även till huvudkontoret i Uppsala. Du rapporterar till VD.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Du som söker tjänsten skall ha erfarenhet av VVS branschen. Vi vill också att du har erfarenhet av personalledning, du har ett ödmjukt ledarskap samtidigt som du inte är rädd för att fatta beslut.

Du har erfarenhet av ekonomi, budget- och prognosarbeten och arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del. Du är bra på att skapa relationer och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du behöver ha viljan att driva projekt i sin helhet, ta ansvar för eget resultat.

Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart starkt resultat. Vi söker dig som är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Vi ser att du är en person som är resultat- och utvecklingsinriktad, som trivs med förändring och har viljan att föra verksamheten framåt.

Du har goda ledaregenskaper och vill stärka dina medarbetare genom delaktighet och kompetensutveckling. Som person är du en naturlig ledare med förmågan att kommunicera, engagera och motivera dina medarbetare och kunder. Du arbetar målorienterat och långsiktigt med hög kvalitet.

Ett förtroendefullt samarbete med övriga kollegor och ett prestigelöst förhållningsätt är något som värdesätts högt. Viljan och drivet i att lyckas med denna utmaning är det viktigaste för oss. Du är dessutom positiv och social och inser värdet av goda kundrelationer. Du är lösningsorienterad, ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt.

Gunnar Karlsen och GK Rör

Gunnar Karlsen är en totalteknisk entreprenör och servicepartner som levererar installationer för alla typer av byggnader. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologier, ingående produktkännedom och flera årtionden av driftserfarenhet. Gunnar Karlsen är ett helägt dotterbolag till GK Gruppen med säte i Oslo.

Koncernen har drygt 2800 medarbetare och en omsättning på cirka 5 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad över hela Sverige - från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi har cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1,1 miljard (2016). Läs mer på www.gk.se

GK Rör AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB. Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker. Läs mer på https://www.gk.se/vart-erbjudande/teknikomraden/ror/
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.