Fyrklövern söker affärsdriven Marknadschef till Norden

Fyrklövern söker affärsdriven Marknadschef till Norden

Är du en målmedveten och affärsdriven marknadsförare och ledare? Vill du arbeta tätt med Vd för att driva den förändringsresa som Fyrklövern står inför? Kan du addera nyfikenhet och spjutspetskompetens? Då är du kanske den vi söker!

Vi söker en Marknadschef för Norden med placering på vårt kontor i centrala Malmö. Detta är en spännande tjänst för dig som skulle motiveras i en central roll på vår marknadsavdelning där du ges möjlighet att arbeta med utveckling, ledarskap och strategi.

Om tjänsten
Vi är i startgroparna av en reformerings- och digitaliseringsprocess. Vi lägger stort värde i det Fyrklövern byggt upp och vill förvalta arvet, men samtidigt lyfta in företaget i nästa fas. I rollen som Nordisk Marknadschef kommer du att:
 • Ha övergripande ansvar för att identifiera tillväxtpotential i Norden samt ta ett strategiskt såväl som operativt helhetsgrepp för att driva en effektiv och framtidsorienterad marknadsavdelning som bidrar till Fyrklöverns fortsatta framgång
 • I nära samarbete med VD, omsätta bolagets vision och mål till marknads- och kommunikationsstrategier i samtliga online- och offline kanaler
 • Ha operativt verksamhets- och budgetansvar
 • Ha digitaliseringsansvar, som innefattar ansvar för att driva utvecklingen av och förvalta marknadsavdelningens digitala verktyg
 • Styra och leda medarbetargruppen på 15 personer i enlighet med vår marknads- och kommunikationsplan, samt utveckla och optimera processer
 • Driva utvecklingen och hitta nya möjligheter till framgångsrika samarbeten med externa leverantörer och partners
 • Ingå i Fyrklöverns ledningsgrupp och rapportera till VD
Din profil
För rollen krävs att du har:
 • Mycket stark drivkraft för att jobba med förändringsprocesser. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och vill ta nästa steg i din karriär
 • Kunskaper och erfarenhet av att arbeta med marknads- och kommunikationsstrategier
 • Kunskaper och erfarenhet av att utveckla, följa upp och analysera kampanj-, kommunikations och medieplaner
 • Minst 5 års erfarenhet som chef och ledare med verksamhets-, budget- och personalansvar
 • Vara karismatisk och affärsdriven så att du kan sälja in förändringar till organisationen
 • Relevant akademisk utbildning inom exempelvis marknadsföring, ekonomi eller liknande
 • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Avslutningsvis tror vi att du ser möjligheter snarare än problem och är utrustad med en stor nyfikenhet, ett starkt engagemang och mycket driv. Fyrklöverns värdeord - Drive, Innovation, Passion - genomsyrar vårt arbete och vi ser därmed att dessa ord ligger i linje med dig och din personlighet.

Vi står inför en viktig och spännande förändringsresa där vi tillsammans ska ta Fyrklövern in i framtiden - vill du vara en av våra nyckelpersoner på denna resa?

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Renata Dahlman på renata.dahlman@fyrklovern.se eller 070-305 0279.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Fyrklövern arbetar med direktförsäljning och e-handel av porslin, glas och hemdekorationsprodukter. Vi har funnits sedan 1974 och är ett av Nordens största företag i branschen. Skönhet, funktion och god design som inspirerar umgänget kring bordet är det som driver Fyrklövern när vi utvecklar produkter tillsammans med ledande konstnärer och tillverkare.

Läs gärna mer om oss här.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)