Drift- och systemansvarig till Fyrklövern i Malmö

Drift- och systemansvarig till Fyrklövern i Malmö

Fyrklövern i Malmö söker sin nästa drift och systemansvarig på grund av pensionsavgångar i organisationen. Är du den vi letar efter?

På Fyrklövern behöver du aldrig ha tråkigt eller oroa dig för att inte ha något nytt att sätta tänderna i. Att hitta lösningar på problem är det absolut bästa som finns! Känner du igen dig, är du sannolikt rätt person för oss.

Arbetsbeskrivning

Din titel beskrivs som drift- och systemansvarig hos Fyrklövern men då detta är en bred roll med många ansvarsområden kommer du även att arbeta med och ansvara för underhåll, vidareutveckling och tester i de olika system som Fyrklövern använder. Här ingår även daglig problemlösning och support till flera avdelningar i alla Fyrklöverns länder.

Du kommer att ingå i IT avdelningens produktion och utvecklingsteam, vars främsta uppgift är att ansvara för företagets produktionskörningar. Fyrklöverns huvudsystem är MS Dynamics Ax, ett egenutvecklat telemarketing system i .net, samt flera egenutvecklade sidosystem i Visual Basic.

I det dagliga arbetet ingår löpande dialog och samarbete med de andra avdelningarna hos Fyrklövern i alla 6 länder, där du ansvarar för felsökning och stötta organisationen i dess olika utmaningar de ställs inför. T ex kundtjänst i Polen hör av sig kring en order som inte levererats, där börjar ditt detektivarbete i systemen för att söka upp vart problemet befinner sig för att kunna skapa en lösning.

Det ingår resor i tjänsten, cirka 2-3 gånger per år. Vid eventuella uppstarter av verksamhet i nya länder kan det även bli aktuellt med utbildning av systemen till den nystartade verksamheten och dess personal.

Fyrklövern erbjuder

På Fyrklövern får du jobba i ett öppet klimat där du tillåts komma med idéer och påverka stort som smått med dina egna idéer. Fyrklövern lever i en föränderlig värld som de snabbt måste anpassa sig efter, vilket också genomsyrar organisationen, där man är duktig på att anpassa sig efter marknaden. På Fyrklövern har medarbetarna roligt tillsammans där det väldigt sällan blir monotont och långtråkigt.

Kvalifikationer

Fyrklövern letar efter dig som har flera års erfarenhet av IT-arbete och produktionssystem, helst i en roll där du har viss form av programmeringsvana. Du ska ha stor vana vid att jobba med olika system, kunna grunden i hur de påverkar varandra, samt kunna förstå företagets önskemål och kunna översätta dessa till 'systemtänk'.

Du har självklart lätt att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska då all daglig kommunikation med flera av Fyrklöverns andra länder sker på engelska.

Har du erfarenhet inom följande områden ses det som mycket positivt;
  • Microsoft Dynamics AX
  • Grundläggande programmeringskunskaper .net, SQL och i Visual Basic
  • Drift
  • MS Office (inkl Access)
  • Erfarenhet av Business to Consumer
Vem är du?
Fyrklövern är en föränderlig verksamhet där det krävs att du är flexibel och kan anpassa dig efter snabba beslut. Du är en självgående person och har ett stort intresse och vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Att just hitta lösningar på problem som uppstår är något du motiveras av och tycker är extremt tillfredsställande. Vi vill att du är noggrann, analytisk och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.